marshall
Nowy
aniucha nio ładna tylko felgi blee
jakieś takie germańckie
hihih
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A my rodzinka na Kraków śmigaliśmyDzięki za pozdro- właśnie wtedy wracałem do domku . Miłych wrażeń za kółkiem belli![]()
Koledzy i koleżanki... to, że ja nie mam ramek w swojej belli to nie oznacza, że się nie umiem przywitać na drodze
Gtv jest chyba unikalnym pojazdem na naszych drogach więc w sumie 90% właścicieli tych furek zna doskonale forum.
A wiadomość tą kieruję szczególnie dla 2 osób.
- Właściciela czerwonej 156 z ramkami z rej. SK - pod mostem w Katowicach (nad torami). Stałem bezpośrednio za nim... migałem, trąbiłem i nic... Jak wyprzedziłem go w końcu to też nie bardzo wiedział o co chodzi
- Właścicielkę również czerwonej Alfy - Brery pod Silesią (z ramkami). W momencie "pozdrawiania", pani na mnie spojrzała.. i kazała się klepnąć w czolo.. HIT![]()
Również pozdrawiamPozdrawiam kolege w czarnej 156 widzianej dziś na Westerplatte w Krakowie około 14.10 rej KCH.... było pomachane i odmachane![]()
ja za golfami nie patrze ale ładne saxo stało na białych alumachPozdro dla Przemka który nie patrzy na parking koło Carrfura express na Murachi wsumie dobrze że nie patrzy bo stałem golfem ;p Pzdr
![]()
pozdrawiam srebna GT rej KR wczoraj kolo 16 na stojalowskiego w BB, fajnie stoi sie w koreczku majac w lusterku Alfke
Odmachałem , mogłem włączyc awaryjki ale już byłem na Tuwima. Moja bella to 147Pozdrawiam kolegę w czarnej 146 na Reymonta w Zabrzu
Machałem z poziomu ulicy, wychodząc z auta![]()