Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jak SI to pewnie Adams na kajaku pływoł

Adams! Ja Ciebie też pozdrawiam :P Machałem Ci dzisiaj rano z za kierownicy Mitsubishi Outlandera, około 8 - 9 pod wieżą TV na Bytkowie :D Jechałem akurat z rodzicami w górki, dlatego Mitsu :P

Pozdro dla Alf w sobote na sosinie w jaworznie

Alfa 166 rej SD - w sumie widzieliśmy się to pozdro :D

No i na ramkach stała jeszcze Alfa 159 ti rej SO

Pozdrowienia dla srebrnej 156 na rejestracji KR..... z ramkami stacjonującej w ten weekend w Tarnawie Górnej lub Krzeszowie ( nie wiem gdyż bella wjeżdżała za most a tam już Krzeszów podobno :D )

Pozdrowienia dla srebrnej 156 na rejestracji KR..... z ramkami stacjonującej w ten weekend w Tarnawie Górnej lub Krzeszowie ( nie wiem gdyż bella wjeżdżała za most a tam już Krzeszów podobno :D )

:) To byłem ja również pozdrawiam. A co do pobytu to dokładnie tak jak mówisz jak się przejedzie przez most to już jest Krzeszów.:). Bywam tam co weekend u siebie na działce.

Adams! Ja Ciebie też pozdrawiam Machałem Ci dzisiaj rano z za kierownicy Mitsubishi Outlandera, około 8 - 9 pod wieżą TV na Bytkowie Jechałem akurat z rodzicami w górki, dlatego Mitsu

Jo Cie tyz pozdrawiom,ale nie zauważyłch Cie.Ramki tam jakie załóż,żebyś sie w oczy ciepoł. :P

Chłopaki pozdrawiam BRERĘ czarną na ramkach, rej KDA w Dębicy na rynku!Twoja mina dla mnie bezcenna, machałem do Ciebie z"chodnika" a Twoja reakcja była a'la "o ch** mu chodzi.." ;)

Ostatnia edycja:
To byłech jo :D Tyż pzdro choć żech Cie nie widzioł densiłem w Annie Marii :D a Ty wichniar18 skąd konkretnie żeś jes ??

Pozdrowienia dla srebrnej 147 rej. STA...... na ramkach wyjeżdżającej 15 minut temu z Agro - Sur w Rogoźniku :)

Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156 (nie pamiętam rejestracji) która jechała oświęcimską w Tychach w stronę Bierunia dziś ok. 12:20, wyjeżdżałem z podporządkowanej akurat jak cię zauważyłem.

Pozdrawiam również tyszanina w oramkowanej seledynowej 156 mijanego o 16:18 na Baczyńskiego, zaspałem trochę i zauważyłem dopiero po tym jak się minęliśmy.

Pozdro dla 156 SW KWA.... w niedziele kolo 19 przy zakopiance lecącej na Wadowice
i dla Crosswagona SZY..... przy wylocie z Suchej Beskidzkiej na Żywiec - przez chwilę jechaliśmy na tym samym pasie, ale pięknie się zdążyłeś schować :) Gdyby to był passat to bym strąbił!! :)

Czy na parkingu SHELLa w wodzisławiu stała dziś biała Brera Grzeska? Zauważona po godzinie 14.00.

Natomiast nie pozdrawiam, kogoś kto nie wpuscił mnie z wyjazdu z wodzisławskiego Kauflandu ok. godz 16.00 (czarna 147 na blachach swd - po swojaku bym sie tego nie spodziewał, prędzej po blachach SR), wpuscił mnie jadący zaraz za tobą Pan w jakimś amerykańskim suvie mimo kolejki aż do ronda. Nie ładnie, nie ładnie....

Pozdro dla kolegi z czarnej Mito w Tychach, około 18:30 koło Jokera, łapki były :)

Gorące pozdrowienia dla miłej pani z którą zamieniłem kilka słów na skrzyżowaniu i za którą miałem okazję jechać i rozkoszować się melodią tego cudownego silnika.... Ja wciskałem gaz do podłogi i miałem już 200 km/h na blacie, a wydawało mi się że dalej stoję w miejscu, bo miła pani jechała... Lamborghini Gallardo Spyder LP560-4 .... mrrr ;)

Czarne Lambo? Pamiętasz tablice?

Amortyzatory
Powrót