Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowionka dla zaszokowanej blądynki w czerwonym Mito na Tynieckiej w Krakowie

Gorące pozdrowienia dla miłej pani z którą zamieniłem kilka słów na skrzyżowaniu i za którą miałem okazję jechać i rozkoszować się melodią tego cudownego silnika.... Ja wciskałem gaz do podłogi i miałem już 200 km/h na blacie, a wydawało mi się że dalej stoję w miejscu, bo miła pani jechała... Lamborghini Gallardo Spyder LP560-4 .... mrrr ;)

pozdrowienia dla Kolegi ze 156 rej SK na ramkach widzianego dziś na skrzyżowaniu w Myslowicach obok reala ok 11.15 :) łapki były

pozdrówka dla srebrnej 159 kol... widzianej dzisiaj na sikorce o 20.45 światełka były łapki też:)
i czarna 159 w Bolesławiu kolegi Piotra który nie jest na forum ale pomachać lubi:)

Panowie, kto to dziś się lansował na moim terenie tj, Bytom Sucha Góra ma ul. Wyszyńskiego czarną ( ramka alfaholików tylko z tyłu) Alfą 147 po lifcie na tablicach SBL .... ??
Pozdrawiam :) Ja akurat poruszałem się pojazdem Espiro Magic w którym spała moja córeczka ;) Pozdrawiam

Koledzy i koleżanki... to, że ja nie mam ramek w swojej belli to nie oznacza, że się nie umiem przywitać na drodze ;)
Gtv jest chyba unikalnym pojazdem na naszych drogach więc w sumie 90% właścicieli tych furek zna doskonale forum.

A wiadomość tą kieruję szczególnie dla 2 osób.
- Właściciela czerwonej 156 z ramkami z rej. SK - pod mostem w Katowicach (nad torami). Stałem bezpośrednio za nim... migałem, trąbiłem i nic... Jak wyprzedziłem go w końcu to też nie bardzo wiedział o co chodzi ;)
- Właścicielkę również czerwonej Alfy - Brery pod Silesią (z ramkami). W momencie "pozdrawiania", pani na mnie spojrzała.. i kazała się klepnąć w czolo.. HIT :D

Dziś na zjezdzie na 1 czarna 156 ST... pomachane,poswietlone.awaryjne,w drodze na Kraków pare sztuk 156 czasami pomachane.Kraków na wjezdzie 780 pomachane na maxa odmachane też.

Dzięki za pozdro- właśnie wtedy wracałem do domku . Miłych wrażeń za kółkiem belli :)

- - - Updated - - -

Pozdrawiam i dziękuję kierowcy czarnej 159 ,który pomrugał i puścił mnie w lewy zakręt na skrzyżowaniu w Mysłowicach przy salonie samochodowym Zawada

Siema Siema!! powiat pszczyński się kłania :) od 3 dni 156 na placu...pora dać się porwać alfoholizmowie :) pozdrawiam i dozobaczyska :)

Pozdrowionka dla białej 156 widzianej na Krakowskim Kazimierzu po 22 KRA34..z naklejka grilla forumowego na klapie bagaznika

Pozdrawiam kolegę w czarnej 146 na Reymonta w Zabrzu
Machałem z poziomu ulicy, wychodząc z auta ;)

pozdro czarna 147 jtdm SO ( bez ramek ale na awaryjki długie poszły )
DK 94
ładnie kolega/koleżanka leciał /leciała :-)
sie turlało toto nawet a jo nie chcioł poganiać więc trzymałem się z tyłu
dopiro potym mie podpuścili vw jakieś na szybszo jazda

Amortyzatory
Powrót