Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrawiam kierownika czarnej 159 SC ....
dziś koło południa Szczekociny "centrum"
łapki były![]()
A pozdro bocian pozdro ;-))
Ładna GT![]()
kłatroportki pozdrawiam a raczej jego belle brudnastoi taka samotna w k-ce chyba zaczne parkować koło Ciebie
![]()
Mało w domu jestem, jedyne co udało mi się ostatinio wypatrzeć przy Solnym mieście to czerwona Giuliettaa mojej Belli nie widzieliscie? Parkuje od jakiegos miesiaca przy Solnym Mieście na parkingu przy samej drodze. Auto rzuca sie w oczy
J.w. bardzo mało w domu przebywam, ale wydaje mi się że mijaliśmy się kilka razy jak miałem jeszcze 156.No proszę, po sąsiedzku a nie widziałam "Pana" wcześniej ani na drodze ani na spocie żadnym...Pozdrawiam..
ładna 159 i do tego ciemna ( taka jak mi się podoba najbardziej )
Ok. 17-18? To chyba ja... PozdrawiamPozdrawiam kierowcę czarnej, pięciodrzwiowej klubowej 147ki, którego widziałem dziś na al. Brożka w Krakowie (skręcał w lewo, w stronę stacji, albo Bonarki).
pozdro dla kierownika czarnej 159 widzianej w DG obok Lidla ok godz. 13. Kolega machał, a ja w ostatniej chwili zauważyłem![]()
Ciężko tam z miejscem koło mnie. A z tym, że brudna to się nie zgodzę, tylko taka trochę od owadów.
Pozdrawiam również (chyba) użytkownika _tomek_ (czarne MiTo dziś w Pszczynie ok. 8:00). Długie i łapki były.![]()
J.w. bardzo mało w domu przebywam, ale wydaje mi się że mijaliśmy się kilka razy jak miałem jeszcze 156.
dudu$ i adayena: a mojej Belli nie widzieliscie? Parkuje od jakiegos miesiaca przy Solnym Mieście na parkingu przy samej drodze. Auto rzuca sie w oczy![]()