Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czyja grafitowa 166 FL na ramkach stała wczoraj pod IV LO w Olkuszu chyba ok. 15-16? :P Ładna Felga ;)

Pozdro dla kierowniczki szaro-niebieskawej oramkowanej 147 dzisiaj na Chorzowskiej w Kato ok 7:45 i dla kierownika czarnej 147 też na ramkach w świonach przed 17:)

hej moze to ja bylem ale zawsze pozdrawiam kolegow z AR. chyba ze nie widzialem pozdrawiam do n
astępnego

:stop

:confused:

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej ( albo bardzo ciemnej) oramkowanej Alfy 166 widzianej wczoraj około g. 11.30 - 12.00 w Rudzie śl. na ul. 1-maja mniej więcej na wysokości ul. Wawelskiej . Łapki były :)
czesc tez pozdrawiam to napewno byłem jo zawsze wracam z kortow tenisowych o tej godz. przynajmniej zaczyna się coś dziać w Rudzie z tymi łapkami do następnego

To jo pozdrowia wszytskie pikne Alfy którym machałem w obrębie Kato-Miko :D

Pozdrowienia dla kierownika "kawowej" 159 na ramkach mijanego dzisiaj ok 15:50 na wysokości stacji bliska w Chorzowie ;)

Znów grafitowa 166 widziana wczoraj rano w Olkuszu na 94, niestety akurat nie jechałem swoim autem :P

wczoraj koło 17.30 w Piekarach Śl. Brzezinach na wylocie na Dąbrówkę Wlk. stała czarna 156, tablice SK, paski w kolorach włoskiej flagi przez całą długość auta
to 'nasze' auto? ramek nie przyuważyłem, nie dałem rady

Pozdrowienia dla kierownika 147 mijanej ok 17 dzisiaj na murckowskiej przed tunelem, i dla kierownika czarnej 159 na bytomskiej w piekarach ;)

Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan SBI, z którą wczoraj w nocy bujaliśmy się od Radomska do Siewierza prawie razem, budząc popłoch przez całą Częstochowę :D
Jak mi się chciało spać tak od razu adrenalinka mnie obudziła :)

Pozdrowienia dla kolegi Nazar 'a pomachanego i odmachującego dziś w Bytomiu na Witczaka koło 11;)

Kto stał wczoraj czarną Julka pod WSB w Chorzowie?

Wysłane z telefonu za pomocą tapatalk

Pozdrowienia dla kierownika 147 mijanej ok 17 dzisiaj na murckowskiej przed tunelem, i dla kierownika czarnej 159 na bytomskiej w piekarach

pozdrawiam kolegę jechałem akurat ze znajomym do komisu do szopienic Bellę 156 oglądać a i odmachane było oczywiście

Pozdrowienia dla błękitnej 147, spotkanej koło 11 na Wielickiej w Krakowie;) Machane i odmachane!

Amortyzatory
Powrót