Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierownika, czarnej 166 na blachach KOS******, dostrzeżonego dzisiaj na św. Gertrudy w Krk (ok. 16.40).

a ja pozdr dla kierownika jasnej oramkowanej 147 na sbl, na obwodnicy w oswiecimiu jechalem za Toba czarna (prawie :P ) 156, mignales awaryjkami, odmrugalem dlugimi. autko jeszcze mam nie przerejestrowane i temu bez ramek :)
i podr dla wlascicilela chyba ciemno niebiskiej 147, na rejestracji KOS zaparkowanej na podziemnym w galeri niva, mialem wizytowke zostawic ale sie spieszylem :)

a kto to tam machał do mnie z czarnej 147 w czechowicach ?
brak ramki z przodu mnie zmylił
niemniej pozdrawiam serdecznie

Pozdrowienia dla czarnej 156SW na ramkach, która niecałą godzinę temu odjechała spod CBLubicz w Krakowie. Zdążyła mi uciec zanim pomachałem...

pozdro dla kirownika 147 FL widzianej na redenie na światłach ok godz. 11 i kierownika 156 koło LukOil'a ok 11:20

Pozdro dla żółtej 145 SBEXXXX z niebieską naklejką Poczta Polska na tylnej szybie oraz z ramkami i naklejką Alfaholicy.net na bocznej szybie :) widziany w Będzinie wyjeżdżający z Sączewskiego na Kołłątaja w stronę DG.

Jeśli dobrze kojarzę to chyba w tylnym lusterku wtedy widziałem czarną 156 SW:) Pozdrawiam również

Pozdrowienia Dla kierowników dwóch 166 na ramkach na Sandomierce między Nowym Brzeskiem a Krakowem.. pomachane i odmachane :) i 166 stojącej dzisiaj na Ul. podkowińskiego również na ramkach :)

pozdrowionka dla srebrnej 166 w wilamowicach , przy piekarni o 5;40 , jak i czarnej i srebrnej 147 w galerii Niva na podziemnym parkingu o 17:00, a takze 159 czarnej na rondzie w kierunku Tychowo 18:00 wszyscy mieli blachy KOS , oprocz czarnej w galerii na blachach KCH, szkoda ze nia mam wizytowek bo bym rozdal troche

Pozdro dla kierownika srebrnej 156 przed FL na blachach STA XXXXX zaparkowanej dziś wieczorem koło Warki/Taco.

Pozdro dla Sebana widzianego wczoraj na tychach , oraz dla kierownika grafitowej 156 pod kauflokiem, machałem ale zajęty był i nie wiem czy widział (rameczki były)
A dzisiaj po 10 czerwoną 147 na oświęcimskiej koło fiata - z mojej strony machanko było

pozdrowienia dla srebrnej 147 na WD.....w Warsaw okolicach reymonta - pomachane:P

Pozdrawiam srebrną 147 po liftingu,tablice SB na ramkach i z anteną CB,widziana dziś w godzinach południowych w okolicach miejscowości Skała.

pozdro dla bialej gulietty, ktora stała dzisiaj koło 19 na parkingu w jurajskiej

Kto stoł 11.05.12 w Orzechu na stacji Lotos serbna 156-tka na tablicach SR? Bo przyznam ze ładnie sie prezentowała :P

pozdrówka dla młodego_alfisty który obtrąbł moją belle wczoraj w Jangrocie:)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót