Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
to na Żywcu jeździ srebrną 166 i mi mrugał dziś koło dworca ???

Kuris-To moja 166 jechałem z żoną.Widziałem,mrugałem i machałem ,
odzew od Ciebie bezcenny światełka były i łapki też.
Jesteś pierwszy na Żywcu , który zareagował.
Pozdrowionka:).Do zobaczenia znowu.
Wcześniej też jechała Bella ale zero reakcji:(.

Pozdrawiam kolege w "grafitowej" 156 w Zabrzu, na ul Stalmacha kolo 15/16.
W ostatniej chwili zauwazylem lapke, ale nie wiem czy kolega zauwazyl moja rekacje.

Pozdrawiam błękitną 156 która zaparkowała dzisiaj koło mojej Belli na parkingu przy CH Pogoria. 156-tka oramkowana była, więc myślę że ktoś z klubowiczów :)

Kuris-To moja 166 jechałem z żoną.Widziałem,mrugałem i machałem ,
odzew od Ciebie bezcenny światełka były i łapki też.
Jesteś pierwszy na Żywcu , który zareagował.
Pozdrowionka.Do zobaczenia znowu.
Wcześniej też jechała Bella ale zero reakcji.

a masz ramki bo nie zdążyłem do patrzeć ??? do strzegłem tylko długie wiec szybko odpowiedziałem :)

no to powinniśmy się często widywać co dzień latam do Jeleśni do pracy

Poulsen-To dziwne bo już po za granicami Żywca nie ważne czy masz ramki czy nie- Pozdrowionka są.
Chyba ważne jest że jedziesz Alfinką- co nie ?:eek:

Poulsen widziałem w sobote twoją belle stała na pół na drodze koło cmentarza :) to chyba twoja była

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej, oramkowanej 156 zaparkowanej przed blokiem na osiedlu Młyńskim w Krakowie :)

Pozdrawiam kolege w niebieskiej Gtvce w Zabrzu w centrum ;)
Toche sie wystraszyl jak zatrabilem ;D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej, 159ki, stojącej przed budynkiem Quattro B na Bora w Krakowie. Numery chyba KOS z tego co pamiętam ale ramki były.
PS. fajne fele :)

pozdrawiam właściciela Alfy 147, koło której stałem dziś pod budynkiem D UE w Katowicach

Załączniki

• Zdjęcie0033.jpg
    Zdjęcie0033.jpg
    67.1 KB · Wyświetleń: 84
Serdeczne pozdrowienia dla kolegi z czerwonej Alfy 147 widzianego dzisiaj w Czeladzi pod M1 stojącego na wyjeździe na skrzyżowaniu :) Ja właśnie jechałem do M1 moją mega upierdzieloną Alfą (podpowiadam - tak naprawdę jest koloru błękitnego a nie szarego :D ) Pomachane było ;)

Pozdrowienia dla załogi spotkanej wczoraj po 16.00 za Wilczą, na trasie do Rybnika, 33 verde - coś mi podpowiada, że to mógł być fafa?

Pozdrowienia dla Kierownika ciemno-niebieskiej(metalik) alfy 145 z "trumną na dachu" :) którego już chyba 3 raz widziałem ok 7 w Bielsku na skrzyżowaniu Żywieckiej i Bora-Komorowskiego.

pozdro dla czerwonej 147ki stojacej niedaleko DH AZET w Tychach (rej: SK.... ;d) ramki byly ;>

Amortyzatory
Powrót