Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ha to ja :D, za późno Cie zauważyłem :)
za poźno ale łapa(prawa) była w górze refleks jest to pewnie od podnoszenia piwa ta ręką ;) hahahah

pozdrawiam dziś 2 kolegów w czarnej 156 co sobie zrobili spacer z bellą pod katowickim rondem ok 7 rano chciałem pomóc ale przepychałem sie skrajnym lewym i w ostatniej chwili zobaczyłem spacerującą belle

pozdrawiam widzianego wczoraj kieownika czarnej 147 jadacego w kierunku bb w czechowicach zaraz za zweżeniem :)

Pozdro dla kierownika 156 rej. chyba SM, z którym chwilę jechałem w katowickim tunelu koło 17 30 ;)
Były awaryjne, chwilę później koleś w białym golfie podjechał i coś do mnie machał, nie wiem, nie zrozumiał przekazu? :P

Pozdrawiam również :) nie miałeś ramek ale tak patrze potem awaryjne dałeś, a to klubowicz i dałem też :)
Jeżdze dziennie po 2 razy tą trasą ale nigdy nie spotykam nikogo :D
Do następnego :)

Jak nie miałem, jak mam ramki :)

Jakie masz żarówki? Fajne niebieskie światło

Jak nie miałem, jak mam ramki :)

Jakie masz żarówki? Fajne niebieskie światło

Zregenerowane klosze na GTA + żarówki H7 Philips Premium, czyli wzmocniony standard, mam nadzieje, że nie raziły :)

Miałeś ramki? z tyłu napewno? Ja i moja luba nie widzieliśmy :D hehe może przez to błoto:)

Nie, nie raziły, a świeciły fajnym niebieskawym światłem.

To muszę częściej czyścić te ramki :)

pozdrawiam Kierowcę jasnej Alfy 156, spotkanego przy dworcu w Bytomiu :) - awaryjne oraz łapki były :)
oraz pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 combi, napotkanej w ciągu 3dni dwa razy w Bytomiu : raz przy Arki bożka, drugi raz niedaleko Pogody :) - niestety kierowca chyba nie zrozumiał tzw awaryjnych

Wczoraj /czwartek/ kolo 19 po Carrerfourem na Zakopiance w Krakowie, w odleglosci 10 m staly obok mnie 3 alfy. Miciak, ciemna 159 i srebrna GT (ta ostatnia obok mnie, po skosie na dwoch miejscach parkingowych). Ramek nie widzialem, ale moze to ktos od nas? :)

Pozdrawiam kierowców kilku Belli 147 i 156, które w ostatnim tygodniu zdarzyło mi się mijać w godzinach 7-8 rano w Krakowie na Piasta Kołodzieja i dalej w Batowicach w drodze na budowę. Niestety raczej nie macham, bo wizyty na działce wykonuję zwykle czerwoną "budowlaną Fabią" (sprzętami i materiałami swojej 159 beszcześcić nie będę ;).

A do tego pozdrawiam kierowcę czarnej 156SW bez ramek, który wczoraj walczył z jakimiś problemami akumulatorowymi tuż pod moim oknem w CBL na Lubicz... i niestety dalej tu stoi. Wybacz, że nie wyskoczyłem pomóc, ale auto pod domem zaparkowane stało, więc nie chciałem niepotrzebnie irytować w potrzebie. Mam nadzieję, że uda Ci się Bellę odpalić, bo chłopaki z parkingu już zacierają ręce na nabite godziny :/

156 na szopienicach pol godzinki temu ;)

Hehe :) Dzięki i pozdrawiam również - piękna 147 :) Dopiero teraz mam dostęp do neta ;)

A oprócz tego pozdrawiam srebrną 156 pod C.H. Pogoria w DG na tablicach SO z ramkami klubowymi (około godziny 14.30) - zostawiłem kawałek paragonu z pozdrowieniami na drugiej stronie, ale zaczęło sypać więc pewnie się rozpuścił :P

pozdrawiam czarną 147 na blachach SWD która mijałem kolo stadionu Odry Wodzisław około godziny 16. :) kiwałem ręką ale bez odzewu

To jo dziś tyż pozdrowia Jareckiego na górce widzianego :D pozdro też dla 147 w Tychach i 147 (mrugałem)która mi mrugała na Koście niestety byłem tak zdziwiony ze ktoś mi pierwszy mrugnoł ze niewiedziałem co robić :) wszytsko działo sie jakieś od 20-40 minut :D pozdro

pozdrawaim ciemna alfe 166 na SBI ktora mnie wyprzedzila i pomigalismy sobie swiatelkami na trasie bielsko czechowice:)
w piatek wieczorem jak ze spota wracalem:)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej (a na pewno ciemnej :)) 147 SZY widzianej wczoraj kątem oka w okolicy gemini, chyba na naszych ramkach

Dla 156 rej SK.... kolor chyba kameleonek, jechałem za Tobą przez sosnowiec potem wyprzedziłem i Ty za mną, ramki klubowe ale nie wiem czy klubowicz. (20.01.2012, godz: 18.10)

Dla Żylettyyyy którą prowadziły kobiety też spotkana w S-ce ale raczej nie klubowiczki :)

Dla Policyjnej 159 która jechała z na przeciwka, mrugłem i odmrugali O_o (mandatu nie dostałem a jechałem 85-90 km/h przez miasto) :D

Pozdro dla bordowej 159 na blachach KOS widzianej dzisiaj na ul. Lwowskiej w Wadowicach koło godz 13. Pomachane, Odmachane ;)

Amortyzatory
Powrót