Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja pozdrawiam 2 alfy 156 na KOL i 147 SI na trasie Olkusz - Dąbrowa :)

Pozdrawiam Panią w czarnej 147 FL, którą wyprzedzałem przed Koziegłowami jadąc w kierunku Częstochowy. Nie zdążyłem pomachać, ale zamrugałem awaryjkami.

Dla kierownika jasnej 156 na rej SJ z ramkami klubowymi stojącej w centrum Jaworzna na światłach- jakaś mała awaria? Bo chyba z trójkątem autko stało...

btw. skoro już się wypowiadam w tym temacie, sporo AR widuję na południu codziennie, rozumiem że wspominacie tylko "te klubowe" z ramkami forum? :)

ja serdecznie pozdrawiam bodajze czarną Alfke 156 wczoraj po 22 w bb na stacji BP na Zywieckiej, oraz Alfy na trasce Bielsko- Pszczyna i spowrotem:) ostatnio gdzie sie nie obroce to same AR, az milo sie jedzie, pozdrawiam:)

A ja pozdrawiam widzianą dzisiaj białą Julkę w Siemianowicach Śląskich około 14-15 (mrugałem ale pani chyba nie zauważyła albo nie wiedziała o co chodzi) a następnie pozdrawiam i bardzo dziękuje kierowcy czerwonej 145 która puściła mnie w Siemcach też jak skręcałem w lewo w uliczkę za przejazdem kolejowym kawałek po tym jak był zamknięty i nikt mnie kurka nie chciał puścić ze sznurka powoli jadących aut, a tu nagle Alfa :) to było miłe :)

Pozdro dla czerwonej 166(156)? nie dopatrywałem się zbytnio :< stojącej na bp w oświęcimiu (błonie) chyba cały dzień ;]

Pozdrawiam kierownika czarnej oramkowanej alfy (156?) na SJ widzianej wczoraj na żwirowym parkingu przy Murckowskiej 14 w Katowicach:) WE??

Pozdrawiam właściciela czarnej 166 nr. rej. SO 208xH widziana wczoraj ok. 17.20 na ul Zwyciestwa w Scu na przeciwko parkingu kina Helios. Fajnie ze kolejna 166ka jest w Scu:)

teroz jo pozrawiam AR 159 i 145 widziane pod Bazyliką w Panewnikach (Ligota) niestety bez ramek ;/ czerwoną 145 widzianą w okolicach potrowic 147 także czerwoną wiudzianą przy światłach na Koście koło kościoła nie machałem bo jeździłem Touranem :D pzdr.

aaa i Pozdro jeszcze dla Jareckiego bo to chyba Twoja alfa smigała na piotrowicach w strona ochojca :D

Ostatnia edycja:
Wczoraj widziane 2 147, czerwona i czarna oramkowana :) na parkingu przy CH Dąbrówka chyba, koło ikei i biedronki.

Często widzę zaparkowaną czarną 147 na tablicach SH pod budynkiem D przy UE w Katowicach.

Pozdro dla 147 (blachy chyba FZD), 159 i MiTo (które odstawiło BMW 1) które jechały prawie jedna za drugą dzisiaj na trasie Wadowice - Zator około godziny 12 ;) Machałem, niestety bez odzewu :D

pozdrawiam czarną AR 159 SW na wrocławskich blachach, która stała na światłach w Wodzisławiu Śl koło targu. Mijałem ją srebrną Audawką A3 :)

Morska 156 widziana dziś o 15 jak skręcała z Piasta Kołodzieja w os.Boh.Września.

A czy 156 SW chyba Cosmo Blue (KOL) z naklejką autoitalia Olkusz, która często stoi na Korczaka/K. Kazimierza w Olkuszu jest kogoś stąd?

Amortyzatory
Powrót