majster
Nowy
- Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
- Auto
- Same ALFICE
Pozdro Andyy widziany dzis w wodzisawiu przy boisku Odry po 17
łapy były, ale ciekawe czy żes mie poznał
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrawiam zółtą 145 wczoraj w Dąbrowie przed rondem, zauważyłem dopiero jak przejechała koło mnie, ale zobaczyłem, że ma ramki![]()
Czerwonej nie widziałem, ale za to srebrną dzisiaj na moim osiedlu.Czy ktoś zna czerwoną 166 KOS z chromowanymi ramkami i logiem Ferrari nad bocznymi kierunkami?
Chyba się spsuła skoro w ASO wisi, ale śliczna jest, gratuluję właścicielowi!
A ja pozdrawiam Ciebie, nie wiem co robiłeś w Tauronie (sponsor cy cuś?) ale namierzyłem Cię jak wjeżdżałeś przez szlaban, byłem za Tobą w dużym, beżowym Ducato z zabudowąPozdrowienia dla srebrnej 156 na klubowych ramkach, która tankowała na LUKOILU pod Makro obok mnie, niestety właściciela nie widziałem.
A ja Ciebie pozdrawiam, chyba mnie widziałeśA ja pozdrawiam Ciebie, nie wiem co robiłeś w Tauronie (sponsor cy cuś?) ale namierzyłem Cię jak wjeżdżałeś przez szlaban, byłem za Tobą w dużym, beżowym Ducato z zabudowąAle pewnie i tak go nie zauważyłeś
![]()
A ja pozdrawiam Ciebie, nie wiem co robiłeś w Tauronie (sponsor cy cuś?) ale namierzyłem Cię jak wjeżdżałeś przez szlaban, byłem za Tobą w dużym, beżowym Ducato z zabudowąAle pewnie i tak go nie zauważyłeś
![]()
No widziałem że idą blokersy to się chowałem, ale jak zobaczyłem że to tylko Żagiel z kauflanda to przestałem się baćA ja Ciebie pozdrawiam, chyba mnie widziałeś![]()
lesio80 znowu? Pędzący do pracy na tej samej drodze co ostatnio, tym razem niestety nie Ypsilonem się woziłem a Pandą. Tą starą. Ale za to czerwoną - najszybszą![]()