J
jkm
Guest
Czarna 146 pozdrawia kierowniczkę zielonej 156 na rejestracjach SPS mijanej w okolicy wiaduktu na wodzisławskiej
Łapki były
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czarna 146 pozdrawia kierowniczkę zielonej 156 na rejestracjach SPS mijanej w okolicy wiaduktu na wodzisławskiejŁapki były
![]()
Jestem w Tychach sporadycznie - mamy tam swoich rezydentów, no i czasem wykonujemy prace dla inżynierii lub włoskich technologów. Generalnie przesiaduję w BB, a w Tychach też nie zawsze bywam w godzinach przyjazdów/wyjazdów, staram się ich unikaćTak to znowu ja i też pozdrawiam , a tą drogą to dość często jade i w sumie dziwię się czemu tak żadko się mijamy![]()
Dokładnie obok takich felg nie da się przejechać obojętnieDzieki i rowniez pozdrawiam
Czesto tam stoi bo dalej jade do roboty autobusem zakładowym do Katowic
P.S
A skad wiesz ze to napewno mojana pewno nie po ramkach i felgach
Pozdro![]()
Pozdrawiamy Viktoriejuz tak publicznie dzisiaj
dzieki za droge powrotna na tychy z kato wczoraj
aaa i danke za uratowanie pare stowek przed Misiakami
Hahah, to było dobre! Najpierw myślę sobię, WOW!!! ale zapalony Alfisti! nikt mnie jeszcze nigdy nie pozdrawiał z takim entuzjazmem! i te łapki na zewnątrz autka, strasznie miłe to było Oczywiście rura, dojeżdżam, i najpierw widzę rej ST, potem znaczek GTA..., no ale całkiem mnie oświeciło dopiero jak zobaczyłam "banany" Piotras oczywiście gaz do dechy a ja za nim, bo na CB ostrzegali przed misiakiami na Murckach. Gonię Cię, gonię, migam swiatłami jak stroboskopem, wymachuje rękami, myślę sobię, kurcze, jak wjedziesz z takim impetem na te Murcki, to po Tobie, kontener weselnej nie Twój, że o punktach nie wspomnę) Jak zwolniłeś i się zrównaliśmy, zobaczyłam, ze jedziesz z Monią, ona się promiennie uśmiecha, a ja do Niej "czytaj z ruchu ust! MISIAKI, MI SIA KI, POLICJA!" Długo tej jazdy nie zapomnę
żeby nie było OT, pozdrawiam Was również cieplutko, do następnego razu!