Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam mistrza z 147 SK na parkingu w Forum Gliwice który zaparkował jednocześnie na dwóch miejscach dla niepełnosprawnych. Wątpie, że to alfaholik ale może.

Pozdrawiam KamilloV8 jak jechalem na pruchą po kumpla to twoje auto stalo przy placu jak od opla skrecasz w prawo i ta prostka do prucnej jest. Mieszkasz tam??
ps. kto ci wjechal w lewy bok??

No i też pozdrawiam :P
Ja tam akurat często stoję a to nie moja wioska bo to jeszcze Bąków :P tam to akurat mieszka moja kobieta i dość często mnie tam widać :P hehe a po kogo tu jezdzisz? :P

a jeśli chodzi o bok to mały incydent na parkingu w Cieszynie - czekam na wypłate odszkodowania :/

nie wiem kogo ale dzisiaj rano na S86
156 sedan srebrna SO ..... z ramkami ( awaryjne - długie -łapka )
:P

Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleon :D i felgi fajnie chromowane ;) kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze :) Pozdrawiam ;)

Oraz Alfe Mito czarną na rej SK.... mijaną dziś na Mikołowskiej o ~ 12.55 a potem stała na Brzęczkach na parkingu

Pozdro dla srebrnej 156 SW widzianej dziś w miejscowości Tomice ok. 13. Ramek nie było, ale kierownik(czka?) rękę podniosła;)

Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleon :D i felgi fajnie chromowane ;) kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze :) Pozdrawiam ;)

Ja również pozdrawiam. A z tym telefonem to bez rozgłosu proszę :-)

Pozdrowienia dla Tomkaml (chyba) widzianego dzisiaj przed godziną 8 na ul. Kondratowicza w Zabrzu.
Pomachane odmachane :) Troche mnie zaskoczyłeś, bo nie jechałeś Alfą :P

kto mo czornego miciaka SK 52 abo 57 i stoł dzisioj rano kole przychodni na giszowcu ?
miołech kartka wsadzić ale nie beło jak podjechać a nie chciało mie sie łazić

pozdrawiam czerwoną 147 widzianą dzisiaj przed 12 obok UM Sosnowiec :), były łapki :)

Pozdrawiam Alfistów z parkingu na przeciwko UE w Katowicach, z tego co widzę jest ich dość kilku :D

Załączniki

• 20110617376.jpg
    20110617376.jpg
    81.9 KB · Wyświetleń: 103
pozdrawiam Panią z czarnej GTV na czarnych szprychach ( ramki alfa clubu chyba ) widzianej dziś w dąbrowie górniczej(ulicy nie pamiętom).. kiwałem migałe a tu nic a ramki na 100%..

Pozdrawiam kolegę/koleżankę z 156 SM43096.. spotykanej na parkingu pod Silesią..

Ostatnia edycja:
pozdr. czarna GTV na SZ z ramkami klubowymi stała sobie zaparkowana na chodniku zaraz za skrzyżowaniem na wlocie do gliwic :) i czarna ,szara GT i pare innych alfek bylem Magnumka mrugalem titalem lapki podnosiłem ale nikt sie nie kapnol heee

Pozdrawiam srebrna 156 mijana w bystrej :) zbyt późno zareagowałem na światełka ;)

Amortyzatory
Powrót