Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam KamilloV8 jak jechalem na pruchą po kumpla to twoje auto stalo przy placu jak od opla skrecasz w prawo i ta prostka do prucnej jest. Mieszkasz tam??
ps. kto ci wjechal w lewy bok??
No i też pozdrawiam
Ja tam akurat często stoję a to nie moja wioska bo to jeszcze Bąkówtam to akurat mieszka moja kobieta i dość często mnie tam widać
hehe a po kogo tu jezdzisz?
a jeśli chodzi o bok to mały incydent na parkingu w Cieszynie - czekam na wypłate odszkodowania :/
Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleoni felgi fajnie chromowane
kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze
Pozdrawiam
Ja również pozdrawiam. A z tym telefonem to bez rozgłosu proszę![]()
Pozdrawiam Alfistów z parkingu na przeciwko UE w Katowicach, z tego co widzę jest ich dość kilku![]()
Musisz se ramki założyć do TIR'apozdr. czarna GTV na SZ z ramkami klubowymi stała sobie zaparkowana na chodniku zaraz za skrzyżowaniem na wlocie do gliwici czarna ,szara GT i pare innych alfek bylem Magnumka mrugalem titalem lapki podnosiłem ale nikt sie nie kapnol heee