Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja przechodziłem przez pasy przy kwiaciarni a Ty skręcałeś w dąbrowskiego ;)

Jesteś zalogowany na JKAR? = Jurajski Klub Alfa Romeo

Jutro zakładam podwójny wydech z ultera :D

Długo masz alfe?:)

Jestem zalogowany, ale jakos nigdy na spota nie dotarlem. Alfe mam od kwietnia

Pozdrowienia dla czarnej 159, widzianej wczoraj po godz. 20 w Wodzisławiu obok stacji Shell na ul. Rybnickiej.
Łapki były :)

to jo pozdrowia moja siostra ( 156 )
dzisioj rano ok 8 granica DG/S-ec
łapki i uśmiech

:lol:

Co ja widzę... po nocce do domciu i od razu na komputer :) pięknie, pięknie- niech się żona dowie :D
Też pozdrawiam brata .
Ale zdjęcie "byś se zmienił"- boś wcale niepodobny :)

łożesz ty kurna
toś ty jes na forumie a jo nic niw wiym ?

p.s.
szanowna małżonka już wiy że wracom ze szychty i se czytom foruma i dopiro ida nyny

biera cie dziołcha do "znajomych"

dobra
\
bo zaroz dostaniesz warna za offtopa :sarcastic:

więc co by było "na temat"

pozdrawiam pana ph w jarisce ( do 180 doł rade ) światła makro S-ec ----DG

a ja pozdrowie "chyba" Weronike ktora skrecala w pszczynie na ul 3-go maja kolo urzedu skarbowego:) mowie chyba bo jechalem sluzbowym autem i bylem z jakies 10 aut od skrzyzowania ale tak mi to wygladalo:P

Dzisiaj chyba widzialem Wiedzmaka pod m1? Kolo godziny 19?

To byłem ja :D

Pozdrawiam kolege z czarnej Alfy 147 po FL za którym jechałem od Mikulczyc na Rokitnice w Zabrzu. Światełka były, a i musze dodać że bardzo przyjemnie sie za Tobą jechało :P

Pozdrowienia dla czarnego sportwagona 156 w Gliwicach na Zygmunta Starego. Mimo, że nie miał ramek pierwszy zareagował :).

pzd dzis okolo 21:00 kierowników nastepujacych: :) pod sferą 156 kombi która mijalam i rzecz jasna sie ogladałam, i 147 ciemna szara pienkna stojąca na swiatełkach na krakowskiej niedaleko mc donald...przyjemniej sie wracało do domku:):P

No to przyznawać się kto na ramkach dzisiaj jechał srebrna 166 w krakowie, rej. RTA..... godzina 7 30, wyjazd z pradnickiej na opolska?:)

pozdro kobe83 :-) widywałem Cię często wcześniej na Kościuszki i zawsze machałem i długie światła...ramek nie mam ale od 2 lat alfaholikuje :-) muszę wreszcie zapodać rameczki...no i oczywiście muszę wreszcie się wybrać na zlocik w okolicach...ostatnio w Knurowie jak był to niestety nie miałem czasu...ale next time obiecuje :-) pozdro jeszcze raz!!

Dzisiaj między 7:30 a 11:30 trasa Brzeszcze - Kraków - Brzeszcze - odwzajemnione pozdrowienia: srebrna 156 i dwie czarne 159 (KCH... i KOS...) aż lepiej się jechało, pomimo totalnego zamulenia po nocce!

dziś rano ok 6;40-7 w Krakowie ja zjeżdżałem z 29go Listopada na Opolską a dwie ciemne 156 sedan niemal za sobą (niemal, bo pośrodku nich było jakieś inne auto) skręcały z Opolskiej właśnie w Alejkę - Kierownika pierwszej nie zdołałem dojrzeć ze względu na ruch, a kierowniczka drugiej chyba nie wiedziała o co chodzi z machaniem :P

Amortyzatory
Powrót