Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW widzianej ok. 17 w Tychach na Oświęcimskiej (nie jestem pewien czy miał ramki)...i czarną GT też po 17 czekającą przy Turyńskiej za lawetą pełną 500-tek ;)

JackDaniels widziany dziś przed 17 pod Ajką w Skawinie ;) autko zapakowane po sam dach ;) pozdrawiam

przed chwilą
Dąbrowa G. ul. 11-go Listopada ( okolice Lidl'a )
bordo 147 fl
długie , łapka
odzew łapka i banan na twarzy młodej pani
blach nie pamiętam

54.jpg

kilka merów dalej Pan 159 sw czarna WJ... - brak reakcji na łapkę i długie
30.jpg

a ja pozdrawiam szarą alfe na ramkach klubowych , stała na przeciw hali obok poczty i ma lekkie wgniecenia na prawych drzwiach

bociek to Ty jechales na rondzie - centrum dg o 19 ??:) taka ladna GT czarna pomkneła obok mnie :P

ja nie mam czarnej tylko rosso brunello
w centrum wczoraj też nie byłem

Pzdr dla kierownika czerwonej 75 w Katowicach na S86.Pokiwali my se łapkami.Było kajś kole poł12. Kolejna 75 zielona na SJ na parkingu przy castoramie,czyja to?

Pozdrowienia dla Pana z Alfy 159 widzianej dzisiaj na Toszeckiej przed Gliwicami - łapka była.
Pozdrowienia dla kolegi cox'a który pucował swoją Belle:) - to ja Cie "obtrąbiłem" :P

pozdrowienia dla czarnej 156 na trasie Kraków Zakopane (bodajże koło Rapki) , pozdrowienia były, czerwonej 146 (zaraz za 156) oraz dwóch 159 (2xczarne, sedan i sportwagon), reszta raczej nie kumata z pozdrowieniami. Sunąłem srebrna 166 FL.

No to pozdrowionka dla kolegi larson66, widzianego dziś pod Kaufflandem w Brzeszczach. Tak to byłem ja tylko fura inna, zmieniłem ponad rok temu. Miło wspomnieć wypad do Krakowa sprzed trzech lat :)
Nic się nie zmieniłeś ;)

No to pozdrowionka dla kolegi larson66, widzianego dziś pod Kaufflandem w Brzeszczach. Tak to byłem ja tylko fura inna, zmieniłem ponad rok temu. Miło wspomnieć wypad do Krakowa sprzed trzech lat :) Nic się nie zmieniłeś ;)
Również serdeczne pozdrowionka dla ciebie Krzysiek :D!!!Z początku nie mogłem dostrzec kierowcy,ale z boku już byłem pewny,że to TY(też się nie zmieniłeś :D).Belka też piękna.Do zobaczyska następnym razem być może w B-B.

widze, że ślązacy jednak pozdrawiają się co mnie dziwi bo od piątku do niedzieli, troche wytłukłam zawieche na Waszych drogach, ale żaden kierownik AR nie przybił piąteczki - chyba nie mam farta :)

Dużo Bell u Was jeździ: sporo MiTo, no i nawet czarną Brere widziałam pod M1 (Katowice).

pozdrawiam
a to wyjaśniło się czyja to alfka stała w Siemcach na Niepodległości. fajne te twoje szare siedzonka:)

A ja pozdrawiam czarną 166 z naklejka klubową na tylniej szybie, parkującą dziś rano (sobota) na przeciwko operetki w Gliwicach, koło mojej 156 SW na klubowych ramkach :)

A także pozdrawiam alfę która odmachała, na klubowych ramkach, koło godziny 15-16 - na wyjeździe z Rybnika w stronę Gliwic.
Wracałem do siebie po wymianie filtrów i płynów w ASO w Rybniku.

pozdr. dla Kwiatka sciagniety z trasy heee pogadane na przystanku i dalej w droge hee ps FELGI I GLEBA na duzy + alfunia prezenci sie teraz bardzo zacnie:P

To ja pozdrawiam kierownika 147 dziś ok 10.30 na Augustynika w DG, (ale chyba nie w temacie)

I kolegę,a także jego towarzyszkę z Alfaclubu z pięknej czarnej GTV dziś na myjni samoobsługowej w Sosnowcu...chwila rozmowy i zaproszenie na zlot do Piekar :) Pozdrawiam :)

a to wyjaśniło się czyja to alfka stała w Siemcach na Niepodległości. fajne te twoje szare siedzonka:)

ale mnie zaskoczyłeś:)
Twoją również widziałam i bacznie pilnowałam spoglądając przez okno w nocy:D
szkoda, że nie mieliśmy okazji pogadać - może następnym razem.

pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót