M
mikaak
Guest
Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW widzianej ok. 17 w Tychach na Oświęcimskiej (nie jestem pewien czy miał ramki)...i czarną GT też po 17 czekającą przy Turyńskiej za lawetą pełną 500-tek 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JackDaniels widziany dziś przed 17 pod Ajką w Skawinieautko zapakowane po sam dach
pozdrawiam
Również serdeczne pozdrowionka dla ciebie KrzysiekNo to pozdrowionka dla kolegi larson66, widzianego dziś pod Kaufflandem w Brzeszczach. Tak to byłem ja tylko fura inna, zmieniłem ponad rok temu. Miło wspomnieć wypad do Krakowa sprzed trzech latNic się nie zmieniłeś
![]()
a to wyjaśniło się czyja to alfka stała w Siemcach na Niepodległości. fajne te twoje szare siedzonkawidze, że ślązacy jednak pozdrawiają się co mnie dziwi bo od piątku do niedzieli, troche wytłukłam zawieche na Waszych drogach, ale żaden kierownik AR nie przybił piąteczki - chyba nie mam farta
Dużo Bell u Was jeździ: sporo MiTo, no i nawet czarną Brere widziałam pod M1 (Katowice).
pozdrawiam
Również serdeczne pozdrowionka dla ciebie Krzysiek!!!Z początku nie mogłem dostrzec kierowcy,ale z boku już byłem pewny,że to TY(też się nie zmieniłeś
).Belka też piękna.Do zobaczyska następnym razem być może w B-B.
a to wyjaśniło się czyja to alfka stała w Siemcach na Niepodległości. fajne te twoje szare siedzonka![]()