MarekV6
Użytkownik
a ja, cały Kraków przejechał ,i tak mało znanym autkiem, i pomachał mi tylko pieszy ,ale ? no właśnie alfaholik . pozdro dla niego.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja nie wiem , mieszkam w Tychach , śmigam moją piękna po drogach i jak na razie ani na Victorie się nie natknąłem ani na Grzesia - no co to ma być ? jak wy jeździcie na około ze mijacie N
A dzisiaj moja stoi przy rondzie Dmowskiego z Piłsudskiego ( obok PKO) możecie podziwiać
hehe
![]()
hahah, no widzisz, ja też nie miałam tego szczęścia a przejeżdżam przez to rondo co najmniej 2 razy dzienniena razie w Tychach spotkałam tylko dwóch Panów Alfisti z którymi wymieniłam pozdrowienia a Alf widzę sporo - statystyka po prostu żenuła. Ale.. biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa powinniśmy się niedługo spotkać gdzieś na drodze
![]()
A powiedz mi , jaki kolorek ma ta Bella ?
![]()
no to spotkaliśmy sie na tym rondzie![]()
mi równieżTomek, strasznie miło było Cię znowu zobaczyć,
to dobre pytanieale statystycznie to nadal tylko 2 Panów AlfistiA gdzie reszta???
slaw8 czy ja cię przypadkiem nie widziałem dziś koło Carrefoura na Czyżynach?
P.S. jeśli to byłeś ty, to cie zauważyłem w ostatnim momencie i nie zdążyłem ci pomachać
Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .