Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja nie wiem , mieszkam w Tychach , śmigam moją piękna po drogach i jak na razie ani na Victorie się nie natknąłem ani na Grzesia - no co to ma być ? jak wy jeździcie na około ze mijacie N :P
A dzisiaj moja stoi przy rondzie Dmowskiego z Piłsudskiego ( obok PKO :P ) możecie podziwiać :P hehe :P

hahah, no widzisz, ja też nie miałam tego szczęścia a przejeżdżam przez to rondo co najmniej 2 razy dziennie:D na razie w Tychach spotkałam tylko dwóch Panów Alfisti z którymi wymieniłam pozdrowienia a Alf widzę sporo - statystyka po prostu żenuła. Ale.. biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa powinniśmy się niedługo spotkać gdzieś na drodze:D:D

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem , mieszkam w Tychach , śmigam moją piękna po drogach i jak na razie ani na Victorie się nie natknąłem ani na Grzesia - no co to ma być ? jak wy jeździcie na około ze mijacie N :P
A dzisiaj moja stoi przy rondzie Dmowskiego z Piłsudskiego ( obok PKO :P ) możecie podziwiać :P hehe :P

a na "R" nie bywasz czasem ? bo widuje tu taka 155, ale kierowca nie odmachuje :D

A powiedz mi , jaki kolorek ma ta Bella ?
:)

hahah, no widzisz, ja też nie miałam tego szczęścia a przejeżdżam przez to rondo co najmniej 2 razy dziennie:D na razie w Tychach spotkałam tylko dwóch Panów Alfisti z którymi wymieniłam pozdrowienia a Alf widzę sporo - statystyka po prostu żenuła. Ale.. biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa powinniśmy się niedługo spotkać gdzieś na drodze:D:D

no to spotkaliśmy sie na tym rondzie :D
pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 20:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:29 ----------

A powiedz mi , jaki kolorek ma ta Bella ?
:)

czerwona :D

no to spotkaliśmy sie na tym rondzie :D

hahah:) bo ja całe popołudnie jeździłam tam w kółko żeby w końcu kogoś spotkać!

Żart oczywiście:D:D:D

Tomek, strasznie miło było Cię znowu zobaczyć, ale statystycznie to nadal tylko 2 Panów Alfisti:D A gdzie reszta???

a ja Jędrka pozdrawiam... żeś mnie tak kurde wystraszył na mogilskim, że zapomniałem do drukarni pojechać przez Ciebie :D

a ja dzisiaj mrugałem do ayema, piter, mrutyny, witchibitchi, ligara i chyba jeszzcze do 10 alf na bora komorowskiego, potem na rzezniczej przy gal. kazimierz... nikt nie odmrugal :(

eeee kiedy? toż to niemożliwe... jak my nawet raz nie jechaliśmy bo do Kazimierza prawie każdy inną drogą... poleciałem Ja, Ligar, Tomek i Gosia i jeszcze dwie 156...

bo jak ustalaliśmy trase: pilotow -> mogilskie -> grzegorzeckie -> rzeznicza to gdzies byl ?
i skonczylo sie tak ze kazdy skrecil w inna droge, i sie tak turlalismy po 2-3 fury do GALERYJI

taaaa kleczaleś na gumolicie, a ligar korzystał :P
ale offtopic sie robi, przenosimy sie do naszego tematu.
polizei tez mrugalem... tylko nieswiadomie, ale zbieglem ;)

Pozdrawiam dziś kierowcę grafitowej 166 KWI, który przepuścił mnie na ul. Kalwaryskiej koło 13.30 w krakowie :) Big THX, bo musiałem migiem się gdzieś przedostać :)

Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .

No i będzie nietypowo .. POzdrawiam kierownika białej .... mazdy RX-8 , który to dziś wjeżdżając ze mną z kurdwanowa na A4 urządził sobie mały sprint do wieliczki i był niesamowicie zdziwiony jak go alfa doszła i prawym pasem objechała ... Potem mrygnął i siedział mi twardo na pupie do wieliczki i jechał w kolumnie czy to 130 czy 200 ... Chyba szukał co to mam pod maską a na światłach przed wieliczką wymienił spojrzenia i uśmiechy oraz zamigał mi awaryjnymi - czy to ktoś od nas ma zabawkę nową na piękną pogodę ?:) Bo zachowanie godne alfiarza i bardzo fajna i płynna jazda .

Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .

To byłem Ja , Pozdrawiam!

również pozdrawiam Pana który jechał dziś alfą 147 miał ramki forum147.com , kolegę spotkałem przy błoniach niedaleko stadionu Cracovii.

Pozdrawiam Panią w czarnej 156 spotkaną dzisiaj na ulicy Mikołowskiej, stała w korku w stronę centrum Rybnika, ja jechałem w stronę Kamienia.

Pomachane i odmachane :)

A ja pozdrawiam Gosie Magiere widzianą pod Moszczanicą ok 16-17, bo na Tomka to mi Kierownik Alfy raczej nie wyglądał:P

pozdrowiena dla ciemnej 155 na klubowych ramkach widzianej na rondzie mogilskim o godz 18.32 dokładnie :D kierownik zjeżdżał z ronda w kierunku Lubicza ;) i pozdrowienia dla danielm10, którego samochód widziałem zaparkowany parę minut później na zielonym poziomie parkingu galerii kazimierz ;)

Amortyzatory
Powrót