Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aniucha cos dla Ciebie - Mietuchy :D:D:D:D

Aniucha Mientucha chyba się tam wybierze w poszukiwaniu Alfistów :D

mocie mientusy ?

jutro rano byda jechoł ok 8 z DG na K-ce ( do A4 ) a potym ok 9 nazot
zamachajta mi w kuńcu :-(

Bocian miętusy pewnie ma Adam$ - zawsze jeden na stanie + 20 dodatkowych :D
popieram apel Bociana - zamachajcie mu! chyba nie chcecie by się obraził :D
a ja pozdrawiam bordową 159-kę na rej. SJ..... :) widziana wczoraj w Mysłowicach

ja machm i migam do praktycznie wszystkich alf to patrza kiereowcy tych samochodow jakby im ktos tesciowa tramwajem przejechal . troche niekumaci;/ jeden mi zawsze odmacha stary dziadzio alfa 33

Pozdrowienia serdeczne dziś ślę z krakowa dla 3 pięknych alf od srebrnej 156 sw:

Czarna i oszałamiająca 155 na szprychowych felgach, pozbawiona oznaczeń widziana dziś na matecznym - dziękuję za wpuszczenie do ruchu :) blaszka kr...5s

Czarna 166 na blaszcze kwi także na matecznym :)

i biała 156 kr na ul. Brożka :)

Wszystkie widziane dziś w okolicach 10.10-10.40

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
A jo nikogo nie pozdrawiom,bo nikt nie macho(oprócz wyjątkow,jakis 1 na 100:/)
Ludziki(a raczej auta),których tu pozdrawiocie,nawet pojecia zielonego o tym nie mają.

Bocian miętusy pewnie ma Adam$ - zawsze jeden na stanie + 20 dodatkowych

mom :)

popieram apel Bociana - zamachajcie mu! chyba nie chcecie by się obraził

Bocian,przyjedź spawać ta ruła,to Cie pozdrowia :D

A ja pozdrawiam kierowcę czarnej brery z którą dzisiaj pędziłem A4 z Krakowa do Katowic jakieś 2 godz temu. Fajnie musiała wyglądać jazda dwóch belli ze średnią 160 :)

pozdrowienia dla kierownika ciemnej 146 na blachach KN z ramkami klubowymi widzianego obok przystanku Dworzec Główny w krk. Ja stałem i czekałem na tramwaj wiec raczej machał nie bede bo pomyśli sobie taki ze jakis nienormalny jestem :D ale przygladalem sie na ramki a potem kierownik sie na mnie popatrzyl wiec moze skojarzy :D

pozdro dla kierownika zielonej Gtv SK ... którego za którym sie lansowałem 156sw po ligocie byly awaryjki ale bez reakcji oraz pania z MITO która wiedziałą co i jak :)

a ja a właśnie tak AR 156 srebna tablice GD bardzo miłe przywitanie Proszowice.a natomiast AR147 jakieś ciemne (no ciemno było)krakow ,okołogodz 18tej, rybitwy ,tablice klubowe , ja przed nim w korku przez dobre 20 min mrugam , macham , o on nic . miałem mu ochote zerwac te nakładki tablic.

pozdrowienia dla kierownika ciemnej 146 na blachach KN z ramkami klubowymi widzianego obok przystanku Dworzec Główny w krk. Ja stałem i czekałem na tramwaj wiec raczej machał nie bede bo pomyśli sobie taki ze jakis nienormalny jestem :D ale przygladalem sie na ramki a potem kierownik sie na mnie popatrzyl wiec moze skojarzy :D

Jeżeli to było wczoraj koło 19 bądź 21 to byłem ja :) Również pozdrawiam i następnym razem machaj śmiało, nigdy nie myślę o ludziach machających mi, jak napisałeś wyżej, wręcz przeciwnie :)

Ostatnia edycja:
Jeżeli to było wczoraj koło 19 bądź 21 to byłem ja :) Również pozdrawiam i następnym razem machaj śmiało, nigdy nie myślę o ludziach machających mi, jak napisałeś wyżej, wręcz przeciwnie :)

dokladnie ok 19 :) wiec to pewnie byles Ty :) nastepnym razem bede machal :D

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 156 selespeed, który w weekend przez trzy dni parkował koło nas na Bohaterów Września. Pięknie razem wyglądały :)
74.jpg

Czyja to srebrna strzała stała dziś po południu w Dzierżoniowie pod Bricomarche'm ? Fajna, pozdro ;)

pozdrowienia dla turkusowej GTV na rej. SM widziana na A4 w stronę katowic
dla czarnej 156-ki na rej KCH - parking pod Media Markt w Katowicach
oraz białej Mi.To na rej. SBE również parking pod MM

Pozdrawiam pana z czarnej 159 widzianego wczoraj na trasie Nowy Sącz-Krynica Zdrój.

No to może ja dzisiaj - w pierwszej kolejności kierowcę srebrnej 164 o 9.00 w Częstochowie na Wodzickiego :D - fr33 czytasz to czasami ?
No a później 145 ciemno zielony metallic chyba 1.3 ? W Bielsku-Białej ok. 16 na ul.Cieszyńskiej :) Kierowca stał w korku w kierunku centrum .

Ja pozdrawiam pana w czerwonej 156 z jelcza-laskowice temat z ubiegłego tygodnia!! ale wreszcie ktoś ruszył ręką :-)

Amortyzatory
Powrót