Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam

jest tu ktoś z Częstochowy?

Tak czytam i czytam i nic chyba że przeoczyłem kogoś z Częstochowy.

Tak czy siak pozdrawiam.

a mnie tu nie ma na tej mapce, jak można się dodać?

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla ciemnej 166 widzianej pod mcdonaldem w krk na matecznym. I dla 146 widzianej za wadowicami w strone suchej beskidzkiej. Stalem na poboczu bo zakladalem antene, kolega patrzyl ale nie mrugnal. Wogole to dawno nikt nie odmachal/odmrugal ...:(

Pozdrowienia dla szarej 156 widzianej w sobote w swierklancu

:)

pozdro dla varellsa, twoja bella spotkana przed chwila pod tesco na żorskiej:)

pozdrowienia dla dwóch 156-ek:
jasno-błękitna <prawie biała> na rej. SK..... widziana ok 18.30 w katowicach przy zjeździe na rondko w stronę castoramy
srebrna na rej. SG.... z fajnym wydechem widziana na Roździeńskiego, jechała w stronę Mysłowic
i czerwoną 145-kę na rej. SM... stojącą u mnie na parkingu :) nie wiem czyja ale cecha charakterystyczna - stoi na dojazdówce

a ja pozdrawiam wlasciciela srebrnej 156 ktora stoi pod kauflandem obok Aspelu na krowodrzej gorce w krk :)

a kurna jak jo jada na gruba ok 5:00
( DG - Kce ) i potem nazot do doma po 14 to za ch... nikt nie macho
pieruny jedne

pozdrawiam kierownika czarno-bordowej (?) 155 widzianej niedawno w Nowej Hucie. Na szybie mial kartke informującą o sprzedazy tego pieknego auta :(

a ja pozdrawiam błękitną 147-kę na rj. ST... widziana w M-cach koło reala
i czerwoną 146-kę na rej KAC (czarne blachy) stała na ul.Górniczej w Katowicach

Pozdrawiam kierowcę ciemnozielonej(?) 146 na klubowych ramkach widzianej na trzech garbach w Katowicach wczoraj koło 16..ja co prawda Audi A6 byłam, ale kolega stał za mną w korku :) Czy przypadkiem nie spotkalismy sie juz pod Kłosem w Piotrowicach?

Pozdrawiam, ciemną 156 ( rej. KOS) na ulicy Szarotki (Osiedle Beskidzie), oraz drugą 156 SW (rej. SBI) czarna na Doliny Miętusiej ( Osiedle Karpackie), oby dwie Alfy na klubowych ramkach...

mocie mientusy ?

jutro rano byda jechoł ok 8 z DG na K-ce ( do A4 ) a potym ok 9 nazot
zamachajta mi w kuńcu :-(

Amortyzatory
Powrót