Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla Alfaholika z 159tki z którym we wtorek 16go sobie kiwneliśmy w Łabędach około 14 oraz dla Alfaholiczki z GT z którą wczoraj także sobie w tych godzinach kiwneliśmy koło Tesco w Gliwicach :D

pozdrawiam kolego serdecznie jeśli czarną 159 masz na myśli, jeśli srebrną to mój brat :-)

p.s sporo w gliwicach 9, miło, oko sie cieszy ale jak zobaczylem pod rynkiem 159 na taxi, to dziwnie sie poczułem.

Pozdrowienia dla właściciela bordowej 156 sedan widzianej na parkingu Auchan w Tychach dziś po południu. Byłem motorem dwa miejsca parkingowe wcześniej.

Witkoszczak, pozdrawiam całą Waszą trójkę i obiecuję poprawę!:D

Witkoszczak, pozdrawiam całą Waszą trójkę i obiecuję poprawę!:D
Wiedzmaak...:D Równiez pozdrawiamy :) mój młody ostatnio bardzo przyglądał się Twojej Alfie :) w sumie zawsze jak widzi jaką kolwiek Alfe to woła tata tata patrz :D

Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela 159 oramkowana rej SBE.....wczoraj zaparkowane w lesie między błedowem a chechlem ������

Wiedzmaak...:D Równiez pozdrawiamy :) mój młody ostatnio bardzo przyglądał się Twojej Alfie :) w sumie zawsze jak widzi jaką kolwiek Alfe to woła tata tata patrz :D

hahaha to tym bardziej przepraszam!:D a młody widzę, że ma dobry gust od małego :D

hahaha to tym bardziej przepraszam!:D a młody widzę, że ma dobry gust od małego :D
Nic się nie stało :) na Alfy reaguje wyjątkowo żywiołowo :)

Pięknieje :D czasem stoi tam czerwona 66 dziś niebieska no i moja przemyka czasem puszczając wesołe czarne bąki :D

Pozdrawiamy Agnieszkę :) młody zaś się podpalił jak Cię zobaczył :)

A po południu Agnieszka znowu widziana przy jagiellońskiej, akurat jechaliśmy z Marshallem...Pomachne, odmachane :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam! :D Tak czułam, że to Wy! To znaczy, Wiedzmaka byłam pewna, bo nikt tak nie macha jak On :D w mito już się licznik kręci do tylu [emoji14] PS Wiedzmak powiedz młodemu, że go kiedyś mogę przewieźć :)

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam! :D Tak czułam, że to Wy! To znaczy, Wiedzmaka byłam pewna, bo nikt tak nie macha jak On :D w mito już się licznik kręci do tylu [emoji14] PS Wiedzmak powiedz młodemu, że go kiedyś mogę przewieźć :)

No to jak już powwidziałaś to nie ma odwrotu, będzie wozony :) Daj numer spróbuje was umówić :D

No to jak już powwidziałaś to nie ma odwrotu, będzie wozony :) Daj numer spróbuje was umówić :D

Podobnie jak Młody reaguję jak widzę alfę, więc myślę że się z nim dogadam bez problemu :D :D

Wszystko da się załatwić, tylko nie wiem co na to mój mąż... :D

Amortyzatory
Powrót