Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam od siebie z dzielni [emoji41]
Ładnie sie prezentuje [emoji4]
477.jpg
478.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam również :)

Wysłane z mojego D6503

Pozdrawiam kierowniczke czerwonego MiTo mijanego dzisiaj w Zabrzu w okolicach Multikina, bardzo mi się miło zrobiło jak zobaczyłem kobietę za kierownicą alfy, machającą jak szalona z uśmiechem od ucha od ucha :) you made my day :D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowniczke czerwonego MiTo mijanego dzisiaj w Zabrzu w okolicach Multikina, bardzo mi się miło zrobiło jak zobaczyłem kobietę za kierownicą alfy, machającą jak szalona z uśmiechem od ucha od ucha :) you made my day :D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Mi też się zrobiło miło, że ledwo wsiadłam do a już mogłam zobaczyć piękną alfę i to na klubowych ramkach! [emoji1] do zobaczenia! :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę białego / ecru MiTo z naklejka na zadku, mijanego dziś ok 16 na dk88 na wysokości CH Arena. Odmahalem w ostatniej chwili!

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Siewierz, parking placu zabaw pod zamkiem...Wiem, że plac jest super i dzieciaki mają tutaj co robić, ale żeby jechać aż taki kawał drogi? No tak, przecież żeby jechać Alfą trzeba wybrać jak najdalszy punkt docelowy:)20170402_181553.jpg

147 z ramkami z szybkiej akcji" ( ale nicka w lusterku nie widac )
dzisiaj przed 8 okolice KWK staszic ( chyba z kurew jechał - z 3 garbów :- :-) )

Któryż to z lublinieckich alfoholików specjalnie podjechał na parking na osiedlu Manhattan podziwiać kształty mojej czarnej belli? :o

Grafitowa 156 Na SO spotkana w Zielonej Górze na S3 w kierunku Nowej Soli odmrugnąłem i machnąłem ;)
Pozdro!
Ps. bardzo zadbany egzemplarz nie wiem gdzie go myłeś ale błyszczał się jak nie wiem :D

Witam z Podkarpacia. Nie pozdrawiam psa imieniem Mateusz- prawdopodobnie jeździ 166. Wczoraj w nocy stałem na DK88, awaria sprzęgła. Wpakował mi 150 za brak awaryjnych- nie dyskutuję. Nie przeżyję tego że zabrał mi dowód- parę kropel oleju przekładniowego ujrzał pod moją alfą. Tłumaczę- czekam na lawetę- zostaw dowód- za cholerę- ekolog od siedmiu boleści. I ta menda jeździ do nas na spoty...

Omen- życzę Ci takiej przygody. Przy okazji niech sprawdzi zbieżność, spaliny, poziom hałasu, głębokość bieżnika na oponach, opłacony abonament i z 50 innych tematów. Nie było świateł- biorę mandat i nie dyskutuję- nie, służbista musi ugnębić. W zasadzie mógł zastrzelić- przecież mogę w przyszłości przejść na islam i się zradykalizować, nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót