Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czarnego mito sd31**e dzis na ul.tworzeń w dg

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw "stojącego" właśnie na miejscu dla rodziny pod M1 w Zabrzu :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowce czarnej 159SW - dzisiaj na Niegowonickich górkach - jechałem dostawczym fałwejem ale zauważyłem ramki i była łapka - kolega się trochę zdziwił:)

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 sedan mijanej na ul. Lisowickiej w Lublińcu ok 15 - mrugałeś mi a ja odmachałem.
Pozdrawiam również kierowcę beżowej 159 sedan widzianej na rondzie koło MC Donalds w Lublińcu w tych samych godzinach jadącego w stronę Opola.

Pozdrawiam slepych kierowcow 147 srebrna na TK tablicach I pana w czarnej brerce chyba z rs auto ? Spotkanych pod m1 wybacze wan pod jednym warunkiem ze zamiast patrzyć na drogę patrzyliście na kolano pasażerki

Ostatnio parę czarnych kombikowskich 159-tek w okolicach Tarnowskich Gór, pomachane i odmachane w 2 przypadkach :D czasem mi dziwnie jak macham bo widzę że z daleka jedzie jakaś porobiona Alfa, myślę sobie - pewnie forumowicz a tam jakiś stary pierdziel patrzy na mnie jak na debila :P

Pozdrawiam szarą/srebrną 159 SW na rejestracji SMI (lub SM) wyjeżdżającą wczoraj ze stacji Orlena na drogę S1, kierunek Częstochowa. Jechałem motorem i to żwawo, bo mnie jakieś auto goniło :P

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 147 wypuszczonej dzisiaj na skrzyżowaniu w Świerklańcu (jechałaś od strony Miasteczka Śląskiego) i kierownika chyba brązowej 159 SW mijanego obok Ogrodu Śląskiego (łapy były i widziałem w lusterku awaryjne, ale nie odmrugałem, bo nie chciałem przestraszyć Kii, która jechała mi na zderzaku).

Pozdrawiam kierowcę czarnego mito na rejestracji SD i ramkach Górnego Śląska widzianego przed chwilą na parkingu Lidla w Myszkowie :D niedaleko stało moje czerwone mito :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas ?????? to co spot na wiosnę u mnie stara gwardia mile widziana

- - - Updated - - -

Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas

- - - Updated - - -

Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas

Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas ������ to co spot na wiosnę u mnie stara gwardia mile widziana

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

poszukaj :D właśnie o tym samym myślałam i wspominałam że chyba nawet bliżej Ciebie stałam niż żona Twoja :D a co do wódki to jasne, przyjedź na kawę przy okazji kolejnej wizyty na giełdzie :)

Pozdrawiam kierownika szarej 159-tki dziś rano około 9:00 trzymałem się dupy od Piekar do samej Silesii, chciałem trochę poświrować ale nie wiem czy forumowicz :P

Amortyzatory
Powrót