Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kolegi z zabkowic z srebnego GT widzianego dzisiaj po 14 lapki były . Widzę ze ramki jak z założone ;)

Pozdrawiam właściciela bordowej 156sw po fl rej SBI oramkowana nad morzem w miejscowości karwia.

Ramzesss3 gdzie ty mnie tam wypatrzyles ? Na pomorzu malo alf ale widze ze klubowicz mnie ustrzelil mogles zagadac wczesniej byl by wspolny browar nadmorski ;)
Akurat szedłem na obiad przed wyjazdem do domu ,szedłem ulica patrzę jedzie ar sbi na ramkach szlem ulica jak przejezdzales koło mnie patrzyłem na was jak szpak w p.... Ale jakoś nie umiałem zapukac w szybę w czasie jak pomału jechales jeszcze byś mnie zjebal że Cię starsze.

Pozdro dla kierowcy 156 SK.... na ramkach, który ustawił się naprzeciw mojego dupowozu pod Tesco w Tychach :)

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej GT (chyba GT,za późno się zorientowałem i patrzyłem na ramki) spotkanej dzisiaj w Ogrodzieńcu ok.12.00. Nie zdążyłem mrugnąć światłami ale łapki były.

Pozdrowienia dla kierowcy srebnej 147 na ramkach stojącej w DG na ul Rapackiego widzianej przed chwila

Pozdrawiam kierowcę Alfy 156(?) z napisem na tylnej klapie "ALFUNIA" - jechaliśmy po A4 wczoraj około 10:00 z Katowic do Gliwic (ja zjechałem na A1, Ty na centrum), mijałeś mnie przed zwężeniem na 3 Stawach, za Mikołowską chciałem Cię wyprzedzić, ale pocisnąłeś do przodu. Nie dałem rady swoim 120 konnym dieselkiem :( Jaki masz tam silnik? Pozdrawiam! Jechałem czarną 159 :)

Pozdrawiam czarne Mito na rej. SLU xxxx zaparkowaną nieopodal lotniska na dniach NATO w Ostrawie.

Wysłane z mojego SM-A500FU

Lepiej późno niż wcale:) pozdrawiam kolegę z Olkusza czwartek około 12.00 Ogrodzieniec

Amortyzatory
Powrót