Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam,

szkoda, ze malo osob sie pozdrawia na drodze. przyznaje, ze do zeszlego roku "migalem" tylko 156- kom. od tego roku wszystkim bella. ale prawie nikt nie odpowiada. smutne. przez swieta bylem w okolicach krakowa i sporo alf mijalem, jednak zadna nie odwajemnila powitania. raz tylko 166 ale moze to wynikalo z kurtuazji przy mijaniu sie na waskiej drodze (pozdrawiam). a wystarczy wjechac tylko do czech, tam od razu czlowiek sie podbudowuje - tam sie pozdrawiaja. raz nawet w wiedniu mi pomachali. mile :) pozdrawiam

pozdrawiam Kierownika czarnej 166, wymieniliśmy pozdrowienia dzisiaj na grota roweckiego

A ja pozdrawiam wszystkich którzy mi odpowiedzieli. W sumie to jestem z dolnego śląska okolice Jeleniej Góry i Alf tu jest zasadniczo mało, ale za to odpowiada mi zawsze ok 3 na 4 spotkane. POZDRAWIAM

Hej.
Ja ostatnio przeprowadziłem się do Piekar Śląskich i zawsze wita mnie jakiś alfaholik w czerwonej 145. Serdecznie pozdrawiam go i wszystkich innych.

Pozdrowienia dla kierujacego AR 156 FL jadacego ul. Kokota w Rudzie około 9.00. Pomachaliśmy sobie :)

Witam serdecznie Wszystkich Alfoholików ;] Jestem tu nowy jak widać ale mam nadzieje ze czeka mnie z wami tutaj niezła zabawa ;]

pozdrawiam kierowce czarnej 156 na blachach SI...juz drugi raz trafilismy na siebie w rogolu. dzis bylo to w parku. niezle wyglada ta twoja furka. fajne fele i lampy gta look.
i dodatkowo pozdrawiam niebieska 156 na blachach SK.. za ktora dzis probowalem nadazyc firmowka z niebiesko-czerwonymi pasami. trasa od katowic na skoczow. pozegnalismy sie w warszowicach, oraz kierowce srebrnej 147 o rejestrze SBE..na trasie lagisza - gródków (odmrugane).

Ostatnia edycja:
pozdrawiam kierowce czarnej 159 combiaka na stg tablicach który dzis zajechał mi droge na grzybowicach :) oraz kierowce Gtvki srebreej spotkaniej tesh w zabrzu której mrugałem na całego bo myslałem ze to moje lustrzane odbicie

Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, którą spotkałem wczoraj we wtorek przy Kampusie UJ, niestety nie zdążyłem odmachać, mam nadzieję, że chociaż awaryjne były widoczne w lusterku.

pozdrawiam kierowce czarnej ar 156 na blatach chyba SI;) z klubowymi ramkami ;)
mijaliśmy się w niedziele na drodze z Wisły na Salmopol, niestety byłem na rowerze więc nawet nie kiwałem ;) Ty wjeżdżałeś do góry a ja gnałem do Wisły ;)

Pozdrawiam Kierowniczkę i jej towarzysza czerwonej GTV-ki na blachach SD widzianej dzianej dzisiaj na odcinku Tychy-Bielsko, wymieniliśmy pozdrowienia i kawałek drogi trzymaliśmy się razem

pozdrawiam alfe 147 chyba GTA lub GTA look SK blaty widziana w górach blond kobietka kierowała i kierowce 156 SW tablice nos widzianą w zabrzu kierowcy ferrari F430 nie bede pozdrawiac bo dojechałem go na stacji benzynowej :D

Dzisiaj wracając z pracy pomachala mi pewna osobka ale zdarzylem odmachac:D jechala ona w 146 tez czarnej:D a kaliskich blachach;p

1 maja na Wiślance za Żorami, chyba niebieska 145 o rejestracji SD. Kolega klubowy może się ujawni, na bocznych tylnych szybach naklejki alfaholicy.org. Pewnie pamięta złotą 156 :)

1 maja na Wiślance za Żorami, chyba niebieska 145 o rejestracji SD. Kolega klubowy może się ujawni, na bocznych tylnych szybach naklejki alfaholicy.org. Pewnie pamięta złotą 156 :)

A witam kolege :) Pamietam, i pozdrawiam :D Bardzo spodobala mi sie twoja Bella :)

pozdrawiam wszystkich kierowców alf którzy byli w Wiśle na długim weekendzie przeważnie 156 -moja alfa to 146 czerwona:D

Amortyzatory
Powrót