Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam i zarazem przepraszam kierowcę AR GT, rejestracja zaczynała się na WK. Wyjechałem Ci czarnym SAABem w Boguchwałowicach koło Siewierza :)

Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki AR widzianej pod centrum handlowym Europa Centralna w Gliwicach 1 maja 2015 w godz.8-15 :)

Ostatnia edycja:
"Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki AR widzianej pod centrum handlowym Europa Centralna w Gliwicach 1 maja 2015 w godz.8-15 :)"

Również pozdrawiam i do zoba na trasie :D

Ostatnia edycja:
Cześć!
Poszukuje właściciela tej piękności na cudownych felgach :) 1 maja jechaliśmy wspólnie w kolumnie i właściciel/właścicielka kręcił/ła filmiki przez GoPro :) Może zechciał/ła by się podzielić filmami :)
Pozdrawiam

attachment.php

Załączniki

• sc.jpg
    sc.jpg
    61.9 KB · Wyświetleń: 577
Pozdro dla himek, którego 9tka stała na parkingu blisko "merino". Żonie kolorek się podobał :)

Co to za 145 u Ciebie stoii?

Pozdro dla kolegi ze srebrnej 147 z bra (ST xxx71?) widzianej na Jaśkowickiej. Może będzie kojarzyć gościa z niebieskim wózkiem co się lampił. Ramki były.

Nadymione z komórki.

Pozdrawiam kierowcę ślicznej czerwonej oramkowanej 146- tki spotkanej dziś wieczorem na Toszeckiej w Gliwicach. Skręcałem w prawo a Ty jechałeś prosto dlatego delikatnie zatrąbiłem. :)

Pozdrawiam kierownika czarnej 9 na rej SZO jadącego w kierunku sosnowac około 8 rano. POmigane było, kolega nadal ma kartkę z bicia rekordu. Jechałęm czarną 7 w kierunku siewierza na SBE.

Pozdrawiam kierownika czarnej 9 na rej SZO jadącego w kierunku sosnowac około 8 rano. POmigane było, kolega nadal ma kartkę z bicia rekordu. Jechałęm czarną 7 w kierunku siewierza na SBE.
Pozdrawiam, pozdrawiam, kartka jeszcze nie odpadła wiec zostaje :)

Pozdro dla himek, którego 9tka stała na parkingu blisko "merino". Żonie kolorek się podobał :)

Co to za 145 u Ciebie stoii?
No widzisz, a Ty tak marudzisz :P
Mówisz o takiej powiedzmy zielonej?

Ja serdecznie pozdrawiam :
1.właściciela czarnej Brery na rejestracjach SK widzianego jakieś półtora tygodnia temu w Istebnej,
2.właściciela granatowej GTV na rejestracjach WB widzianej na granicy Jasnowic z Czechami,
3.właścicielkę czarnej 147 polift na rejestracjach SZY widzianej w Koniakowie :D

Oraz kilku właścicieli 159ek widzianych w Trójwsi (ISTEBNA) w ten weekend ! Szalałem srebrnym TRANSITEM !! :D

Jasnowice to świetne miejsce z mnóstwem fantastycznych osób! :) jest to takie małe państewko :)

Pozdrowienia dla często widzianej, czarnej 147 pod CH Belg w Katowicach i dla kierowcy 159 który mnie dzisiaj wyprzedził na drodze 81, niedaleko Auchan w Mikołowie :)

Witam witam kolege Mateusza :) Jak wyszedl nowy kolor? Sorki ze nie dojechalem na zlot i sie nie odezwalem ale brak czasu + moja bella potrzebuje nowych czesci.. blacharskich :/ stad moja nieobecnosc na majowce:/

Pozdrowienia dla czerwonej 156 z lotką :) zendera widzianej dzisiaj na DK88 o 22:20 :)

Witam witam kolege Mateusza :) Jak wyszedl nowy kolor? Sorki ze nie dojechalem na zlot i sie nie odezwalem ale brak czasu + moja bella potrzebuje nowych czesci.. blacharskich :/ stad moja nieobecnosc na majowce:/
A że do mnie? :)

pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156 ( na 90%;)) spotkanego koło Politechniki w Gliwicach dzisiaj koło 16 - kolega aż ręke za okno wystawił:)
pozdrowienia jeszcze dla czarnej 156 koło której stałam pod TESCO w Gliwicach w okolicach 18-19:)

Amortyzatory
Powrót