Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela granatowej 156 SW FL rej. ST mijanego dzisiaj rano w Paniowach :)

Pozdrowienia dla 147 pod UM która śledziła czerwoną Julke przed 8 oraz czarną 156 sw na Zygmunta. Pierwszy raz tyle AR widziałem z rana. :-)

Pozdrowienia z Zygmunta :-) Awaryjne było widać??

Pozdrowienia dla ciemno-szarej 156 sedan, chyba na ramkach, widzianej dziś ok 14 przy WORDzie w Katowicach. Niestety zatrzymały mnie światła i nie mogłem udać się w pościg :/

BeBe - przed 8 albo rozpaczliwie szukam miejsca na Gruszczyńskiego albo jade zrezygnowana na Piłsudskiego przy fontannach parkować;) więc możliwe, że to ja byłam;)

Pozdrawiam kierownika 147 mijanego dziś po 6 obok fashion housa. Z mojej strony nie było łapki bo zaspany ; p

Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 sk.... po 18 koło reala w dg na 94 kilkaset metrow dalej identyczna czerwona 147 kierownicza akurat zakładała okularki :) pozniej bordową 156 SO.... wyjezdzajaca z drogiod koksowni skreciła na dk94 na olkusz.

Pozdrawiam alfaholika spotkanego dzisiaj pod biblioteką śląską w srebrnej oramkowanej 156 z naklejką cuore sportivo i czarno białym znaczkiem z tyłu. Ja byłem inco gnito w czerwonym sejaku. Chwilkę się za Tobą snułem aloe chwilkę potem zjechałeś w boczną uliczkę :)

A ja pozdrawiam kolegę ze 147 na Katowickich blachach w Tychach koło basenu, przed południem dziś. Nie pamiętam jaki miałeś nick :D

To ja, również pozdrawiam. W tym miejscu widuję bardzo często jeszcze jedną 156 i GT ;)

tak sobie wczoraj czytałem o tej SZO i dzisiaj spotkałem :-)

a GT to możliwe , że mój były bolid prowadzony przez moją siostrę - bo godziny w sumie podobne , jak bordowa to na 99%

Pozdrawiam wlasciciela czarnej 159 sbi z ramkami mijanego wczoraj po 18 na wyjezdzie z "tunelu" w pszczynie.

Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka

Tak jest, to byłeś Ty, po prostu zapomniałem nick :)
Ja skrecalem w ta co Ty wyjeżdżałeś :)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Amortyzatory
Powrót