Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę z czarnej(?) 159 na tablicach SJ oramkowanych, widziany ok. 13 30 w Jaworznie- skrzyżowanie na komunie. Nie było łapek ani świateł, tylko uśmiech szeroki- kapnęłam się w ostatnim momencie, skręcając w Szczakowską. :o

Witam. To na 99% byłem ja. Wybrałem się jak pół Jaworzna do Majstra, heh. Córa krzyknęła, że Alfa jedzie. Oczywiście również pozdrawiam.

Pokolei, dzis na rybnickiej ktos bez ramek mi machal, pozdrawiam.
Pozdrawiam wlasciciela czarnej alfy romeo GT, ktorego żona dzis byla w Zorach na rejestracjach SCI, zatrzymalem sie, pomachalem, a zona; dziewczyna zrobiła mine zdziwiona o co mi kaman :D
Oraz wlasciciela czarnej 156 na SPS, ktory ma zone blondynke i dal jej dzis samochod ok. 16stej ;d

Tyle

Pokolei, dzis na rybnickiej ktos bez ramek mi machal, pozdrawiam.
Pozdrawiam wlasciciela czarnej alfy romeo GT, ktorego żona dzis byla w Zorach na rejestracjach SCI, zatrzymalem sie, pomachalem, a zona; dziewczyna zrobiła mine zdziwiona o co mi kaman :D
Oraz wlasciciela czarnej 156 na SPS, ktory ma zone blondynke i dal jej dzis samochod ok. 16stej ;d

Tyle

Haha :D To byłam ja w Żorach, nieogarnięta jak zwykle :D
Pozdrawiam :)

byłem na koncercie ale moje tablice SZO może była jeszcze jedna alficzka ale pozdrawiam

Dodano po 3 minutes:

Pozdrawiam brązową 159 SZY... pod Spodkiem w Katowicach ok18 dziś/wczoraj w sumie... chyba na koncert MANOWAR przyjechali....HAIL AND KILL :D
Byłem na koncercie było zajebiście ale moja bella ma SZO chyba ze widziałeś jeszcze inną pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 widzianej dziś koło 14:30 w Sosnowcu na Orląt lwowskich , zobaczyłem w ostatniej chwili auto i łapkę i nie zdążyłem odmachać .

byłem na koncercie ale moje tablice SZO może była jeszcze jedna alficzka ale pozdrawiam

Dodano po 3 minutes:

Byłem na koncercie było zajebiście ale moja bella ma SZO chyba ze widziałeś jeszcze inną pozdrawiam

no to Twoją widziałam, akurat jak się wycofywałeś spod parkingu zrezygnowany brakiem miejsc, i akurat mi się zlały SZ i to Y pod koniec :)
Zresztą emocje przed koncertem sięgały zenitu wiec mogły mi się literki poprzestawiać :D

Pozdrawiam

no to Twoją widziałam, akurat jak się wycofywałeś spod parkingu zrezygnowany brakiem miejsc, i akurat mi się zlały SZ i to Y pod koniec :)
Zresztą emocje przed koncertem sięgały zenitu wiec mogły mi się literki poprzestawiać :D

Pozdrawiam[/QUOTE
HAHAHAHH też pozdrawiam koncert był zajebisty do miłego

pozdrawiam kierowce czarnej 156 kol.... oramkowana na rudach jechałem za toba prawie do sławkowa zatrobiłem ale chyba pomyslałes co innego :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 twin spark która stała koło południa pomiędzy budynkami na francuskiej 34-36 :)

Wyszkrobane z mojego Galaxy Note

Pozdrawiam osobę z czarnego sedana 159 z ładnymi felgami w Buczkowicach. Tylna prawa lampa zaparowana :D Włożyłem wizytówkę za wycieraczkę

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 sedan na blachach SR z rameczkami , która stała dzisiaj przed 10 na światłach w Pawłowicach na dwupasmówce - stałam na skręcie i nie było jak machać :)

Pozdrowienia z bialego MiTo dla usmiechnietej Pani w czerwonym MiTo, dzis, tj. w piatek na skrzyzowaniu Francuskiej z Ceglana, w Kat. ok 8.30 ;)

Pozdrawiam kierowcę 159 na blachach SJ oramkowanego, widzianego w sobotę ok 13 30 (?), na grunwaldzkiej koło śnieżki. Łapki były, ale zostały niezauważone...
Pozdrawiam również parkę z czerwonego GT na blachach KCH, również oramkowanego, spotkanego dzisiaj ok 8 na parkingu pod Carrefourem jaworznickim. Nie machałam, bo byliście skupieni na rozmowie i nie patrzyliście w moim kierunku;)

Pozdrawiam prymusa widzianego z dwoma pedałami nieopodal mojego bloku
:p

Ja pozdrawiam kolegę ze 156 SW który jechał mikolowska (44) w stronę browaru tyskiego w poniedziałek :)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Amortyzatory
Powrót