Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Misię ;) Puściłbym Cię, ale wtedy mogłabyś mnie nie zauważyć i co wtedy?? :lol:

Zapomniałem pozdrowić kierowce pięknej czerwonej Giulietty którą widziałem ostatnio (w czwartek?) w Katowicach na Dudy Gracza, tablice SO i ogólnie ją czasem widuje :) Piękna sztuka ;)

dzięki za info bocian ;D już dogadane ;) pozdrawiam czerwoną 147 na SO spotkaną około 16 dnia 18.02.2014 na ul. Katowickiej (szybkiego ruchu) przy realu dg, oraz srebrną 156 widzianą wczoraj oko 15 ka kosmonautów jechała w kierunku fraca od strony lidla ;)

Od dłuższego czasu, prawie co rano na trasie Gliwice- Łabędy mijam się ze srebrną, machającą 156. Kto to? :)

Pozdro dla kierownika/czki srebrnej AR 156 stojącej na parkingu "podziemnym" przy Obi w Tychach.
Ten Twój miernik przeciążeń zawieszony na lusterku dość paskudnie wygląda ;)

Pozdrawiam Kolegę z czerwonej MiTo na tablicach SW, który razem ze mną wjeżdżał na średnicówkę koło Auchan około godziny 17-tej. ;)

Pozdrawiam czarne 159 w sedanie spotkane i odmachane w Chełmku.
Jednocześnie pozdrawiam właściciela 147 na forumowych ramkach, którego często widzę zaparkowanego pod "hotelem"

Pozdrawiam właściciela Alfy 156 w kolorze Grigio Metallico zaparkowanej pod budynkiem SEJ w Jastrzębiu Zdroju :)

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Jeśli kierowca ciemnej 159 trąbił na mnie na przejeździe w lędzinach to pozdrawiam ;) przepraszam, że Cię olałem, ale biorąc pod uwagę mnogość Alf w naszym powiecie nie macham jeśli nie widzę ramek ;)

od właściciela czarnej GT ;) do następnego

Prawdopodobnie kolega Tasiek dzisiaj koło 17:00 przy małym Tesco w Tychach, pozdrawiam :)

to sie byłęch jo
ze gruby jechołech do dom a , że trasa zasrana po wypadku to żech wydupił objazdem :-)

no bywa
dzisiaj był faktycznie "zgon" katowic w promieniu wielu km
ale jakoś mie sie udało do dom dojechać z gruby

no i jeszcze pomachałem forumowiczowi :-)

Amortyzatory
Powrót