kudlaty_bytom
Nowy
pozdro dla kierownika z niebieskiej 147 GTA SBE... wczoraj w Psarach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja mam co niektórych w nosie - macham do ludzi co mają ramki założone, mrygam a Ci się patrzą jak na głupiego - prośba jak sprzedajecie auto to albo zdejmijcie ramki klubowe, albo ludzi uświadomcie o co chodzi - również jak pożyczacie auto swojej żonie/dziewczynie itp. to też uświadomcie o co w tym chodziPozdrawiam
![]()
Widziałem Cię w tych okolicach parę razy jak jeszcze 145 jeździłeś.
patrz, a ja już swoją wyszkoliłem, że alfom się machachoć ramek nie ma, to czasem macha skubaniutka na ustroniu
![]()
To pewnie był Matejko...ale on urzęduje na AlfaClubie a nie tutajpozdro dla kierownika z niebieskiej 147 GTA SBE... wczoraj w Psarach
To pewnie był Matejko...ale on urzęduje na AlfaClubie a nie tutajA ja pozdrawiam srebrną 156 SW mijaną wczoraj w Siewierzu blisko komisariatu. Łapki i mrygnięcie było.
![]()
Pozdrawiam kolegów z czarnej 159 z blachami SJ... i ciemnej 156 również z blachami SJ... z którymi mogłem pokonać dzisiaj kilka km po Jaworznie.
Chętnie bym się zatrzymał, żeby porozmawiać, ale spieszyliśmy się na pogrzeb.
Pozdrawiam.
- Rafał