• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę z Alfy 147, spotkanego w Tarnowie na Lwowskiej dziś około 7:10, chyba widziałem czerwony polar Alfaholików?

Lesiu, widziałem Cię, pomachałem, ale nie wiem czy nie za późno ;)

A jaki to kolega ma nick który jeździ 156 SW na tereny też? Jedno światełko z przodu ma do wymiany :)

Ja cie widzaiłem i też machałem :)

A ta 156 SW to jaki ma kolor? , jeżeli srebrny to Jaboleq a jezeli taka ciemna to nie wiem

Dziś rano w Cieszynie w ciągu 10 minut mała kumulacja: AR 159 biały sedan SCI, za nim czarne AR 159 SW SCI - były łapy i AR 147 SCI pomrugane - wszystkich pozdrawiam.

rano po 7 DG ul. Starocmentarna czarna ( chyba :-) ) gtv KOL , ramki --- łapki były

Czy jakiś forumowicz wstawił czerwoną 156 SW do Spotless w Krakowie? (blachy zdjęte)

Czarna 159, KRA.....34, widziana na Dietla przed 8 rano, w strone Hali Targowej leciała...

Ja cie widzaiłem i też machałem :)

A ta 156 SW to jaki ma kolor? , jeżeli srebrny to Jaboleq a jezeli taka ciemna to nie wiem

Tak jest, widziałem Twoje dlatego i ja pomachał, tylko nie wiem czy widziałeś :)
Nie, Jabola bym poznał ;) Czarna, tudzież ciemny kolorek, i ma taki łatwy numer rejestracji. Kiedyś był na spocie ale zapomniałem nick :D

Ja pozdrawiam widzianą wczoraj 156 SW na KR, pod gal. Kazimierz ok. g. 19 oraz właściciela białej Julki QV zaprakowanej w galerii :)

Standardowo, jak co czwartek pozdrowienia dla Proxima :)

Standardowo, jak co czwartek pozdrowienia dla Proxima :)
Dokładnie ;) Niedługo może jakieś spoty tam zrobimy :lol:

Potem ok 16 widziana poliftowa bodajże 147 na felgach TI w Chybiu. Ramki były, ale kolega chyba mnie nie zauważył

Ostatnia edycja:
Ja pozdrawiam widzianą wczoraj 156 SW na KR, pod gal. Kazimierz ok. g. 19 oraz właściciela białej Julki QV zaprakowanej w galerii :)
a też pozdrawiam widziałem jak ze świateł w lewo wyskoczyła jak z katapulty :cool:

Pozdrawiam Panią z czarnej 147 mijanej w Trzebini kolo wiazdu na balaton o 13:10 :D

Pozdrawiam Bartek z Tapatalk

dziś w Chorzowie Batorym około 14 bordowa 159, nie jestem pewien czy zobaczyłem dłoń w górze czy mi się wydawało, tak czy inaczej pozdrawiam ;)

Pozdrawiam i dziękuje kierowcy w szarej 147 sprzed FL na rybnickich numerach rejestracyjnych, który wpuścił mnie dziś do kolejki przy Tesco w Rybniku :)

Pozdro dla kolegi który odmachał w czarnej 159 w kierunku na Kraków na zwężeniu drogi 94

Amortyzatory
Powrót