Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej, niebieskiej, poliftowej 156 KOS....., który nie dojechał do celu... Po 9 rano na A4 przy zjedzie na Sosnowiec był wciągany na lawetę. Życzę, aby nie było to nic poważnego.

pozdrowienia dla czarnej 147 KNS widzianej wczoraj na stacji Bliska w Jaśle jak dobrze widziałem to jakaś usterka kapęć lub coś poważniejszego.

Myślałem, że zatarłeś, czy coś- widziałem ogłoszenie na Alfaclubie, że chcesz kupić silnik. Nie za szybka diagnoza?

Pozdrowienia dla oramkowanej 156SW FL widzianej dziś jak zjeżdżała spod klasztoru w Kalwarii Zebrzydowskiej :)
Akurat jechałem matki matizem, bo bella u mechanika.

no właśnie chyba trochę zbyt pochopna decyzja z tym silnikiem, myślałem że coś z nim nie tak

Pozdro dla kolegi spotkanego w Mysłowicach 13-10-2013 o godz. około 17:00 (most Mysłowice <-> Sosnowiec), który mi machał ale nie widziałem bo mnie słońce oślepiało i dopiero mnie dziewczyna powiadomiła o tym fakcie, po fakcie :D

Pozdrowienia dla blond kierowniczki oramkowanej (SG) grafitowej 156 spotkanej w Gliwicach :)

pozdrowienia dla właścicielki/właściciela czarnej Gtv na bytomskich tablicach, która stała dzisiaj koło kościoła na Chorzowskiej w Bytomiu
piękne 'telefony' :cool: i prawie pod moim blokiem ;)

Pozdrowienia dla kolegi w poliftowej 147- ta która wygrała konkurs piękności na opolskim zlocie ;) Spotkałem Cię w Chorzowie, skręcałeś w ulicę Lompy.

W niedziele jechałem na E75 w stronę Będzina i wyprzedzała mnie 156 na niemieckich blachach (nie na tymczasowych a stałych) i pięknie pomrugała awaryjnymi, byłem nieco zdziwiony :)

pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 147 na rej KT widzianej dzisiaj przed 8 rano obok Wawelu. Jechałem tramwajem, więc nie było jak machać :lol:

I spóźnione pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 156 widzianej przed Primostenem w Chorwacji jakies 3 tyg temu :)

Amortyzatory
Powrót