Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierownika białej 147 zaparkowanej pod Leroy Merlin w niedzielę około godz. 10:30.;)

Pozdrawiam kolezanke, ktora pozdrawialem wczoraj na wysokosci Kabla, na Wielickiej w Krakowie w ciemnej 156. Pomachane.

Pozdrawiam kolegę z 164 na tej FNW mijamy na ulicy kozuchowskiej w Zielonej Górze ? Kto to taki ?

Ja pozdrawiam AR 147 SR ****E z niedzieli na parkingu za Pałacem Kultury Zagłębia, zostawiłem karteczkę ale cisza ;)

zdjęcie.jpg

Pozdrowienia dla kierowców dwóch 147mek (czarna i jasna) mijanych dzisiaj ok. 1545 pomiędzy Cieszynem a Zebrzydowicami... jechaliście jakieś 500 metrów jeden za drugim... w sumie to zobaczyć dwie alfy w tak krótkim czasie to żadkość

pozdro dla kolegi w GT mijanego w dg okolo 20:00 na 11-listopada, odmachałem ale późno bo żech sie zagapił na dziołchy :D

Pozdrawiam kierownika czarnej Alfy 156, spotkanego przy skrzyżowaniu przy Shellu na Bratysławskiej. Były pozdrowienia :)

btw - przejechałem 11tysięcy km moją bellą i to dopiero drugi alfaholik spotkany przeze mnie na drodze...

Pozdrowienia dla kolegi w sebrnym sportwagonie na szprychowych felgach spotkanego na Sciegiennego w Katowicach. Myślałem, że ramki w barwach wloskiej flagi to z alfaklubu, potem się przyjżałem, że nasze :)

a ja pozdrawiam kobiete jadąca w kierunku Oswiecimia w Bieruniu :) łapki byly ;)

Dziś około 17 w Pszczynie spotkana 159 rej WZ, ale nie wiem czy kolega zauważył jak odmachałam :)

Amortyzatory
Powrót