Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW FL JTD zaparkowanej na początku Cieszyńskiej ok. 12, ja akurat szedłem na nogach na zajęcia :p

I jak wyjeżdżałeś to musiałeś mijać moją 156, bo też stoi na tej ulicy :P
Jeśli mówimy o Krakowie, to moja ;) Codziennie w tamtym rejonie parkuję - praca. Pozdro!

Twoja to ta stuningowana niebieska? :P

Ostatnia edycja:
Czy kolega Naur wyjeżdżał dziś z parkingu podziemnego Real'a około godziny 12:40? Jak tak to pozdro :)

No i dziś 156 2.5 STxx99C ... co szaleje na ul. Towarowej ... jest na forum?

A ja pozdrawiam kierowcę widzianej wczoraj zielonej alfy gtv (ramki SG) w Łodzi pod Atlas Areną :) Kolega pewno tak jak my na koncert MUSE :) Już kiedyś mijaliśmy się na DK88,a tu taka niespodzianka i tak daleko się spotkać :)

Czy kolega Naur wyjeżdżał dziś z parkingu podziemnego Real'a około godziny 12:40? Jak tak to pozdro :)

No i dziś 156 2.5 STxx99C ... co szaleje na ul. Towarowej ... jest na forum?

niet to nie ja :P:P moja skromna osoba od 8 rano siedzi w gliwicach na uczelni

Pozdrawiam właścicieli czerwonej Mito która parkowała obok spidera na pl. Dominikańskim w Ceszynie - Była tam tez srebrna Julietta ale bez kierowcy, wiec sie zrobił mały spot ;)

pozdro dla pana ze 159 SK... z którym wczoraj wymieniłem awaryjki / długie na 86 w Sosnowcu , kierunek K-cepo 23 było - spieszyłem się do roboty ale na awaryjki po wyprzedzeniu czasu starczyłokolega odpowiedział światełkami no i chyba poczuł moc :-)dojechał mnie - poczytał ramki i nawet zaszalał - wyprzedziłfajno było - pomógł mi szybciej dotrzeć na szychta :-)

Pozdrawiam Venoma którego widziałem dziś po 20 w Chrzanowie, nie machałem bo jechałem z kuzynem jego Audi.

Seweryn80 czy Ty czasem wczoraj koło 10 nieprzejeżdzałeś obok SCC ? bo tak mi sie chyba zdawalo że Cie widziałęm

Seweryn80 czy Ty czasem wczoraj koło 10 nieprzejeżdzałeś obok SCC ? bo tak mi sie chyba zdawalo że Cie widziałęm

zdawało ci się ja nie jeżdżę Alfą tylko Omegą no chyba że żona się szlajała po Katowicach

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej AR 159 na blachach "KOS" spotkanego dzisiaj w Katowicach na Al. Murckowskiej. Jechaliśmy razem w stronę Tychów, awaryjki były i odpowiedź długimi.

Pozdrawiam srebrną oramkowaną 156 widzianą w Krakowie na Dobrego Pasterza widzaną pare h temu ok 15, łapki były,

śle nieoramkowana verde 156 : )

Michał

nie do konca bylem pewien tej twojej lapki :D i zapraszam w srode o 19 na cykliczne w Krakowie :)

A wiesz jak to jest z machaniem ludzi w alfach, niby szykujesz łapke a tu ktos niekumaty to raz a dwa te ramki takie małe, zapatrzyłem sie na nie i na gustowny szaliczek hehe.
Chetnie wpadne, ale kiedyś bo już jestem poza krk

Michał

Często mijam oramkowaną srebrną 156 na trasie Oświęcim-Kęty, przed skrzyżowaniem w Bieruniu. Stoi po prawej stronie jadąc od Ośw. Pozdrowienia dla kierowcy/kierowczyni ;)

Amortyzatory
Powrót