Pfourul
Nowy
- Auto
- 156 2.5 V6 R(etarded)-System
Również pozdrawiamPozdro dla P4 spotkanego na ściance w Bytomiu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Również pozdrawiamPozdro dla P4 spotkanego na ściance w Bytomiu
Jeśli mówimy o Krakowie, to mojaPozdrowienia dla srebrnej 156 SW FL JTD zaparkowanej na początku Cieszyńskiej ok. 12, ja akurat szedłem na nogach na zajęcia
I jak wyjeżdżałeś to musiałeś mijać moją 156, bo też stoi na tej ulicy![]()
Czy kolega Naur wyjeżdżał dziś z parkingu podziemnego Real'a około godziny 12:40? Jak tak to pozdro
No i dziś 156 2.5 STxx99C ... co szaleje na ul. Towarowej ... jest na forum?
Seweryn80 czy Ty czasem wczoraj koło 10 nieprzejeżdzałeś obok SCC ? bo tak mi sie chyba zdawalo że Cie widziałęm
nie do konca bylem pewien tej twojej lapkiPozdrawiam srebrną oramkowaną 156 widzianą w Krakowie na Dobrego Pasterza widzaną pare h temu ok 15, łapki były,
śle nieoramkowana verde 156 : )
Michał
nie do konca bylem pewien tej twojej lapkii zapraszam w srode o 19 na cykliczne w Krakowie
![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej AR 159 na blachach "KOS" spotkanego dzisiaj w Katowicach na Al. Murckowskiej. Jechaliśmy razem w stronę Tychów, awaryjki były i odpowiedź długimi.
pewnie flarPozdrawiam kolegę w białej Mito SBE który pomachał na światłach na Kołłątaja w Będzinie.
Pozdrawiam kolegę w białej Mito SBE który pomachał na światłach na Kołłątaja w Będzinie.
pewnie flar