Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Pana z zółtego, zabytkowego ( chyba wersja z lat 70-80 ) Spiderka, z którym spotkałem się dziś koło przejazdu przy hotelu Forum :) Miło popatrzeć na to cudo jak i jeszcze milej być przywitanym z uśmiechem i łapką w górze przez posiadacza takiego CUDA ! Obiecuję sobie, że jak kiedyś poprawi się moja sytuacja materialna i będę w stanie kupić sobie coś tak pięknego, to też się będe woził w cudownym słońcu, pozbawiony dachu ... w cudownym spiderku z lat 80.

srebrna 156 SBL na kącikowych ramkach w tychach koło reala przed 12 dzisiaj
pozdrawiam

Pozdrawiam Panów z ciemnogranatowej(?) 156 na rej. KN z ramkami klubowymi widzianymi dziś ok godziny 19 na skrzyżowaniu Prażmowskiego z Nadbrzeżną w Nowym Sączu, ja byłem dużym Ducato, dlatego pewnie nie poznalibyście mnie :) Przyznać się kto to ? :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Pani (chyba, bo słońce prosto w szybę świeciło:D) w niebieskiej 156 widzianej dziś w Chrzanowie na wyjeździe ze stacji Bliska;)

Pozdrawiam Pana z zółtego, zabytkowego ( chyba wersja z lat 70-80 ) Spiderka, z którym spotkałem się dziś koło przejazdu przy hotelu Forum :) Miło popatrzeć na to cudo jak i jeszcze milej być przywitanym z uśmiechem i łapką w górze przez posiadacza takiego CUDA ! Obiecuję sobie, że jak kiedyś poprawi się moja sytuacja materialna i będę w stanie kupić sobie coś tak pięknego, to też się będe woził w cudownym słońcu, pozbawiony dachu ... w cudownym spiderku z lat 80.

Widzialem chyba tego samego kierowce w tej pieknej Alfie wczoraj (sroda, 09.06) na Placu Wolnica na Kazimierzu. Rewelacyjne auto.

Zielona 156 na ramkach widziana na bp na wylotówce 29 listopada w Krakowie.

Pozdro dla Ligara na którego wpadłem na Dobrego Pasterza :)

Dziękuje za pozdrowienia wczoraj od czarnej 166 w okolicach Ronda Czyżyńskiego :-) odmrugałem :)

jak zwykle moj sprinter zostal zignorowany o godz. 6 rano w wieliczce w czasie wjazdu pod rożnową przez pana z srebrnej 156,
to samo pani w 147 codziennie spotykana na swiatlach w czarnochowicach - godz. 8

A ja pozdrawiam Kwiata :P i Grzesia ;) za miły spokojny grill wczorajszy .

Grzesiu dzięki za OFF-a bo nieciekawie i tak wyglądam :( piep** komary

a ja pozdrawiam Izane!! widziany dziś na tyłach banku PEKAO jak kradł worek z pieniędzmi :D
ps. dasz trochę?? zbieram na GTA :P

ktos z forum? codziennie mijam sie wracajac z pracy-czerwona 145 tablice RBR,szara naklejka Boxer przez cale drzwi i blotnik tylny.

Pozdrawiam Pana w ciemnej 156 SW na rej KTA (bądz KT) z ramkami klubowymi widzianego dziś na ul.Wyspiańskiego w Tarnowie,szedłem poboczem i za późno się zorientowałem oraz pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 po FL na rej KGR poruszającego się w Nowym Sączu ul.Barską w kierunku Korzennej :) Piękna Bella :)

Pozdrawiam sympatycznych ludzi z dwóch 156, z którymi stanęliśmy na światłach pod Kwitkiem.

Ja również pozdrawiam :))) <srebrna>

czytam, czytam jak sie pozdrawiacie i musiałam konto założyc żeby podziękować :) będę od teraz stałym bywalcem :)

---------- Post dodany o godzinie 18:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:58 ----------

No i tak wogóle witam was wszystkich :)

Marian,czy nie parkujesz przypadkiem czerwoną 155 w okolicach bramy głównej hts?

Pozdrawiam szczęśliwca w bordowej 159 2,4 JTDM (SBI...) stojącej na podziemnym parkingu Sarniego Stoku w BB. Ta wizytówka, to ode mnie. Marzyłem o tym kolorze ale trafiła się czarna i też jest OK :victory:

Amortyzatory
Powrót