Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam szefa "eleczki" i jego kursanta. :) jechałem za Wami dzis w godzinach porannych od ronda w rybarzowicach. Po tym tez jak idiota z xsary Picasso przyhamował Wam za rondem. Oczywiście pomrugane, pomachane ;) pozdrowka !
Pozdro ;)
Jak widać, przeebana robota, nie dość, że kursanci czasem niekumaci, to jeszcze inni złośliwi... W sumie, trzeba było nie hamować tylko się w niego wpierdzielić. Byłbyś jako świadek, że zrobił nam to złośliwie:P

Pozdrawiam ładną panią w Mito, widzianą dzisiaj około 18 pod carrefourem w Katowicach.

To ja pojadę teraz hurtowo.
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SZ ***** widzianej w poniedziałek, ~16:30 za rondem na Rokitnicy / Wieszowej (a gdzie ramki? :) )
Pozdrawiam kierownika srebrnej Brery SK *****. Stałeś za mną we wtorek na parkingu "trzech literek" w Katowicach. Przy okazji pozdrowienia na srebrnej 156 na blachach OP która też tam staje.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SK *****. Wyprzedzałem Cię dziś rano na DTŚ na wysokości Auchana.
Wszystko pomachane, odmachane, pomrygane, po Bożemu.

Około 13:30 widziana czarna 159 z ramkami na ul. Mikołowskiej jadąca w kierunku Tychów. Coś się kierowca w ciemnych okularach zapatrzył bo nie mnie nie widział. No nic ... pozdro.

Pozdrawiam woźnicę białej oramkowanej 156 SW widzianej dziś rano na skrzyżowaniu Mikołowska/Burschego w Tychach jak zajeżdżał na McDonaldsa :P Wracałem do domu na motorze, to i nie było jak zwrócić na siebie uwagi, a gazował nie będę, bo mnie sąsiedzi zlinczują :) (mieszkam 150m od tego Maca)

Pozdrowienia dla czarnej 159, takiej jak moja, Gliwice ul. Toszecka pare minut po 18.00. Z mojej strony pierwsza przejażdzka Alfą i już miły gest ręką...odmachane:)

Pozdro ;)
Jak widać, przeebana robota, nie dość, że kursanci czasem niekumaci, to jeszcze inni złośliwi... W sumie, trzeba było nie hamować tylko się w niego wpierdzielić. Byłbyś jako świadek, że zrobił nam to złośliwie:P

Ty jeździsz Alfą w elce? Bo kminie jak kolega wyżej cie poznał i pozdrowił i jakoś nie wiem :D

Ty jeździsz Alfą w elce? Bo kminie jak kolega wyżej cie poznał i pozdrowił i jakoś nie wiem :D

Kolega ma ramki na eLce :D

A ja pozdrawiam właściciela oramkowanej Julki SCI stojącej wczoraj za InterMarche w Strumieniu oraz kierowcę jasnej 159 SCI, który mignął mi ostatnio w Drogomyślu :)

Ostatnio przerejestrowalem na SCI wiec to mogłem być ja [emoji14]

A ja nie pozdrawiam kierowcy srebrnej 156 który wczoraj kolo 18 wlecial z piskiem na parking przy bierdonce w drogomyslu. Debilu mówiąc delikatnie, a gdyby zza auta wyskoczyło jakieś dziecko? Obil bym ci ryj gdybym był tam z synem i byś tak kolo nas przejechał....

Ale to klubowa alfa była? W przeciwnym razie nie ma chyba sensu tu pisać jak wiadomo że ktoś tego nie przeczyta.
Nawet nie wszyscy klubowicze zaglądają na forum

Bez ramek, jak wpadl z piskiem ja wyjezdzalem i lekko odbilem zeby zjechac z jego toru jazdy, a on do mnie kiwnal glowa.

Ja nie mam ramek, a klubowy jestem ;)

Bielsko-Biała cieszyńska od 2 tygodni widuje rozbitą Alfe 156 czerwona ospojlerowana na rejestracjach Wr oczywiście klubowa.

Ja ją tam widzę w tym miejscu już od roku i zawsze się zastanawiam czyja to :)

Pozdrowionka dla spotkanej dziś " e-Leczki " w Żywcu na moście .Dziś widzieliśmy ,machaliśmy i mrygaliśmy ;)

Rano Pani w 159SW (ST xx82G) skręcjąca na Lidla na os. R - przyznać się tu i pozdro :)

Wysłane z mojego GT-I9300

Dziś po południu wracałem motorem do domu i na Burschego zauważyłem oramkowaną Alfę 147, już chciałem machać, bo kierowca stanął i chciał skręcać w lewo - w Norwida, ale zamiast grzecznie poczekać wjechał mi na mój pas. W porę oprzytomniał i przyhamował, bo może z pół metra tylko się wbił, ale zamiast pomachać pogroziłem palcem :P
Pozdrawiam mimo wszystko :) bo zdecydowana większość wymuszających i tak kontynuuje swoje manewry, a trąbienie i gaz do odcinki (mam naprawdę głośny wydech :D ) nic nie pomagają.

Pozdro dla oramkowanej niebieskiej Giuletty stojącej przy OSR Żabka Łaziska oraz białej z czarnym dachem 159tki bez ramek.

Pozdro dla kolegi z osiedla mijanym na os. A.

Wysłane z mojego GT-I9300

Pozdrawiam widziana dzis nad jeziorem żywieckim parking przy kościele w zarzeczu :)
407.jpg

Pozdrowienia dla kierownika ślicznej czerwonej GTA o nr.rej SZY 8xxx,która to ni stąd ni z owąd nagle siedziała nam na dupie,w drodze powrotnej ze zlotu w okolicach B-B .W obawie,że nie wyhamuje wolałem ustąpić i mieć ją przed sobą;)
attachment.php

Załączniki

• DSCN3828 (2).jpg
    DSCN3828 (2).jpg
    89.3 KB · Wyświetleń: 430
Amortyzatory
Powrót