Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla tajemniczej kierowniczki w 147 (SBE.... , z naklejką 'strefa zagłębie' ) widywanej na pl. Grunwaldzkim w Kato po 15.oo
Coś duże stężenie 147 na pl Grunwaldzkim ;)

A ja pozdrawiam Lesia z wczoraj:D
Niestety w sob- niedz jechałem do Torunia i z powrotem ale nikogo oramkowanego nie widziałem :(

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

pozdro dla Alfoholika oramkowanej srebrnej 156 SGL stojącego wczoraj przy gokartach w M1 Zabrze ;)

Pozdro dla tajemniczej kierowniczki w 147 (SBE.... , z naklejką 'strefa zagłębie' ) widywanej na pl. Grunwaldzkim w Kato po 15.oo
Coś duże stężenie 147 na pl Grunwaldzkim ;)
Pamietam ta alfe na allegro okolo rok temu, Jutryna wtedy sprzedawala czy jak alfina stracila sie z neta to znaczy ze jutryna ja kupila? Tak czy siak alfa zacna pamietam. Chcialbym temat z alfy odnalezc, pomoze ktos?

A ja pozdrawiam Lesia z wczoraj:D
Niestety w sob- niedz jechałem do Torunia i z powrotem ale nikogo oramkowanego nie widziałem :(

Dzięki również pozdrawiam (trąbiłęm :) ) , a dzisiaj widziałem twoją poprzednią belle na browarze z nową kierowniczką , czyli po tychach będzie się kręcić ?

No ja tylko po tym Cie poznałem :D bo kto inny z czarnej Pandziochy moze trabic na mnie :D
Tak, zostaje na Tychach. A wtedy co mnie mijałeś to jechałem poprzednia Bella przed ostatni raz ;)

Pozdrawiam oramkowaną srebrną 156 SW widzianą chwilę po 17 na parkingu przy Sobieskiego w Dąbrowie Górniczej :)

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej, oramkowanej 146 (SZY) stojącej dzisiaj na światłach na Doliny Miętusiej z zamiarem skrętu w lewo (godzina 17:40).
Stałem kilka sekund obok Ciebie w nadziei, że mnie zobaczysz jednak byłaś pochłonięta pisaniem na telefonie. Nieładnie :P

Pozdrawiam Randalla (dzisiaj 7:30 na kościuszki koło OBI :) )

Pozdrawiam, pozdrawiam. Czerwona zaraz się rzuca w oczy :)

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

quote_icon.png
Napisał markos7

Coś duże stężenie 147 na pl Grunwaldzkim
wink.png

witam i również pozdrawiam. widuje twoją Alfinkę codziennie. dokładnie duże ;)na placu staje jeszcze jedna alfa na ramkach chyba z Tychów :)

159 na ładnej glebie widziana dziś ok 18 na A1 w kierunku Rybnika. Ładne, czarne felgi, kolor auta, taki brązowy jasny. Blachy gliwickie.

Pamietam ta alfe na allegro okolo rok temu, Jutryna wtedy sprzedawala czy jak alfina stracila sie z neta to znaczy ze jutryna ja kupila? Tak czy siak alfa zacna pamietam. Chcialbym temat z alfy odnalezc, pomoze ktos?
Coś ci się pomyliło, alfa nie była w sprzedaży - jest sprowadzona 2,5 roku temu.

Pozdrawiam kierownika 156 SW na rej ONY... mijanego na swiatlach w Siewierzu.Lapki byly:-)

Amortyzatory
Powrót