maryszkens
Nowy
- Auto
- 155 1.8 16v FL// BMW 1
W piątek- 15 sierpniaMarycha, a kiedy i o której?Widziałem Cię?
Bo nie kojarzę teraz ;pPozdrawiam Cie serdecznie!
![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W piątek- 15 sierpniaMarycha, a kiedy i o której?Widziałem Cię?
Bo nie kojarzę teraz ;pPozdrawiam Cie serdecznie!
![]()
Pozdro dla tajemniczej kierowniczki w 147 (SBE.... , z naklejką 'strefa zagłębie' ) widywanej na pl. Grunwaldzkim w Kato po 15.oo
Coś duże stężenie 147 na pl Grunwaldzkim![]()
Pamietam ta alfe na allegro okolo rok temu, Jutryna wtedy sprzedawala czy jak alfina stracila sie z neta to znaczy ze jutryna ja kupila? Tak czy siak alfa zacna pamietam. Chcialbym temat z alfy odnalezc, pomoze ktos?Pozdro dla tajemniczej kierowniczki w 147 (SBE.... , z naklejką 'strefa zagłębie' ) widywanej na pl. Grunwaldzkim w Kato po 15.oo
Coś duże stężenie 147 na pl Grunwaldzkim![]()
A ja pozdrawiam Lesia z wczoraj
Niestety w sob- niedz jechałem do Torunia i z powrotem ale nikogo oramkowanego nie widziałem
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a![]()

Pozdrowienia dla hitmanana rondzie obok kościoła w michalkowicach ok 9
![]()
No chyba mnie nie widziałeś, jechałem 3 samochodu za Tobą a tego traktora wyprzedzilem dopiero na dole...Dziękuję!! Ze wzajemnością
Nie mów że Cie nie widziałem albo coś?
Jak tak to przepraszam - byłem zajęty kombinowaniem jakby tego traktora wyprzedzić![]()
Coś ci się pomyliło, alfa nie była w sprzedaży - jest sprowadzona 2,5 roku temu.Pamietam ta alfe na allegro okolo rok temu, Jutryna wtedy sprzedawala czy jak alfina stracila sie z neta to znaczy ze jutryna ja kupila? Tak czy siak alfa zacna pamietam. Chcialbym temat z alfy odnalezc, pomoze ktos?
159 na ładnej glebie widziana dziś ok 18 na A1 w kierunku Rybnika. Ładne, czarne felgi, kolor auta, taki brązowy jasny. Blachy gliwickie.