Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej GTV spotkanej w Niepołomicach na ul. Batorego! :]

Pozdrawiam kierownika czarnej 145 na rej. SR xxxxx z klubowymi ramkami widzianego dziś na ulicy Rejtana w Nowym Sączu . Ja szedłem chodnikiem i zobaczyłem Cie dopiero jak przejechałeś obok mnie :)

To był Sław na 100%

tak przeczuwałem:) teraz bede pozdrawiał na trasie:)

Pozdrawiam kolegow i kolezanki ze spotkania na kopcu w piekarach niestety z przyczyn osobistych nie moglem uczestniczyc szkoda:( bylem tam ulotnie zielona 146 na rejestracjach CB dziewczyna chciala zerknac:P możliwe ze nastepnym razem bede wśrod grona pozdrawiam

Pozdrawiam kolegow i kolezanki ze spotkania na kopcu w piekarach niestety z przyczyn osobistych nie moglem uczestniczyc szkoda:( bylem tam ulotnie zielona 146 na rejestracjach CB dziewczyna chciala zerknac:P możliwe ze nastepnym razem bede wśrod grona pozdrawiam
a chyba coś kojarzę :) zapraszamy do częstchowy na zlot :)

witam i pozdrawiam
...a mi mechanik ostatnio wytłumaczył czemu alfiści sie nie witają na drodze...
bo rano spotkali sie u mechanika! : żart z jego strony(chyba)d

... czarna 145-ka!

witam i pozdrawiam
...a mi mechanik ostatnio wytłumaczył czemu alfiści sie nie witają na drodze...
bo rano spotkali sie u mechanika! : żart z jego strony(chyba)d

... czarna 145-ka!

oj witają się witają :) może nie wszyscy ale jest ok :)

pozdrowionka dla dwóch 147 - jedna na rejestracji SZ..... druga SM....... obie widziane w Mysłowicach - niestety bez odmachania

a chyba coś kojarzę :) zapraszamy do częstchowy na zlot :)

Bardzo chętnie ale chyba sie nie wyrobie ze wszystkim i dobiero za rok bede mogł sobie pozwolic:( pare rzeczy trzeba przy niej porobic w tym przerozne dokumenty pozdrawiam

Ostatnia edycja:
To był Sław na 100%

dokładnie varrels to byłem ja trasa do zakopca na urlop:D

---------- Post dodany o godzinie 02:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 02:40 ----------

Pozdrawiam kierownika czarnej 145 na rej. SR xxxxx z klubowymi ramkami widzianego dziś na ulicy Rejtana w Nowym Sączu . Ja szedłem chodnikiem i zobaczyłem Cie dopiero jak przejechałeś obok mnie :)

tak wegi to byłem ja!!! dzięki za pozdrowienia!!!! ps. jechałem na urlopik z dziewczyną do zakopanego. pozdrawiamy również.

Ostatnia edycja:
z kim dziś się witałem przez cb radio w rybniku na ul.gliwickiej ok 17? napewno ładna 147...

27 sierpnia byłem w Rybniku na weselu kumpla i widziałem sporo alf... Niestety nie miałem jak machać bo jechałem razem z gośćmi autobusem...

pozdro dla srebrnej 156 na rej. SO..... widziana w M-cach ok 10 na skrzyżowaniu Katowickiej i Szopena, bez odmachania - ale jutro wyjazd do Sosnowca także polowanko będzie :)

27 sierpnia byłem w Rybniku na weselu kumpla i widziałem sporo alf... Niestety nie miałem jak machać bo jechałem razem z gośćmi autobusem...

to fakt, w rybniku kręci się sporo alfek najwięcej zaobserwowałem 145,156,147, kilka mito.

tylko szkoda ze wlasciciele/ki nie chca ani odmachac ani pomrugac swiatelkami, pomimo tego, ze sie im macha i mruga :( to takie moje przemyslenia z autopsji - w rybniku zadna mito nie "odpowiada" na pozdrowienie :(

W Rybniku nikt nie odpowiada oprócz forumowiczów i jednego kolegi w bliźniaczej do mojej 156 :P

Amortyzatory
Powrót