Z
Zit
Guest
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej GTV spotkanej w Niepołomicach na ul. Batorego! :]
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam kierownika czarnej 145 na rej. SR xxxxx z klubowymi ramkami widzianego dziś na ulicy Rejtana w Nowym Sączu . Ja szedłem chodnikiem i zobaczyłem Cie dopiero jak przejechałeś obok mnie![]()
Z czyją 156 srebrna na KRA mijam sie codziennie na Igołomskiej rano w godzinach 6:20-6:30?? Ktos z forum?
Pozdrawiam kierownika czarnej 145 na rej. SR xxxxx z klubowymi ramkami widzianego dziś na ulicy Rejtana w Nowym Sączu
a chyba coś kojarzęPozdrawiam kolegow i kolezanki ze spotkania na kopcu w piekarach niestety z przyczyn osobistych nie moglem uczestniczyc szkodabylem tam ulotnie zielona 146 na rejestracjach CB dziewczyna chciala zerknac
możliwe ze nastepnym razem bede wśrod grona pozdrawiam
witam i pozdrawiam
...a mi mechanik ostatnio wytłumaczył czemu alfiści sie nie witają na drodze...
bo rano spotkali sie u mechanika! : żart z jego strony(chyba)d
... czarna 145-ka!
a chyba coś kojarzęzapraszamy do częstchowy na zlot
![]()
To był Sław na 100%
Pozdrawiam kierownika czarnej 145 na rej. SR xxxxx z klubowymi ramkami widzianego dziś na ulicy Rejtana w Nowym Sączu . Ja szedłem chodnikiem i zobaczyłem Cie dopiero jak przejechałeś obok mnie![]()
z kim dziś się witałem przez cb radio w rybniku na ul.gliwickiej ok 17? napewno ładna 147...
Ja się z tobą mijałem na Sybiraków obok Auto-Techu wczoraj, chyba...
27 sierpnia byłem w Rybniku na weselu kumpla i widziałem sporo alf... Niestety nie miałem jak machać bo jechałem razem z gośćmi autobusem...