Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam ponownie wszytkie alfy dzis widziane i pozdrawiane, zwłaszcza czarna (156 lub 159) na blachach RMI..... widziana na zakopiance przed poludniem która odpowiedziala łapką na apel, i pania(chyba) ze srebrnej 147 rej KMY.... mijana na wertepach miedzy dobczycami a wieliczka ( ja omijałam weeekndowy korek, a pani chyba do domciu wracala ). Reszta chyba spała dzis za kólkiem, lub nie zna sie na sprawie :)

Pozdrawiam Alfistki i Alfistów mijanych w piątek i dzisiaj na trasie KRAKÓW-RZESZÓW-KRAKÓW.
Pozdrowienia szły ze złotej 147ki (RKL...) niestety (raczej) bez odzewu.

...szczególne pozdrowienia dla holowanej dzisiaj srebrnej 156tki (RRS...) - szybkiego powrotu na drogi ;)

Piękny koncert życzeń nam się tutaj zrobił :)
Ja również ślę pozdrowienia dla wszystkich Alfistów, których spotkałem wracając ze Szczecina do Żegociny. Spotkałem ich parę i byłem mile zaskoczony, kiedy odzew z ich strony był pozytywny. Szkoda, że takie zjawisko nie jest nagminne :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Dziś był wypadzik w okolice Nowego Sącza i jestem niemile zaskoczony:( Za każdym razem machałem albo mrugałem i tylko dwóch kolegów odpowiedziało na moje pozdrowienia. Pozostali coś nie w temacie:( Ale oczywiście się nie poddaję i dalej macham, mrugam i pozdrawiam:D

ehh i dzis znow ta sama trasa, i nawet kilka pozytywnych odezwow, srebrna 156 KNT, czarna 159?? nie zdazylam spojrzec KNT.. odpowiedzialy reszta nie za bardzo :D poza tym odnosze wrazenie ze na mruganie reaguja raczej naciskaniem hamulca, ze niby ja ostrzegam przed misiami suszarkowymi?? :D no moze to wina danej trasy na chyzne gdzie praktycznie za kazdym razem patrole spotykam :)

Pozdrawiam kierownika widzianej wczoraj czarnej 156 na klubowych ramkach ( rejestracji nie zdążyłem dojrzeć ) na trasie Brzesko - Nowy Sącz ( miejscowość Uszew ) ok. godziny 10 . Machałem, niestety jechałem Meganką dlatego zapewne mnie mnie dostrzegłeś ;)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej alfy 156 1.9 JTD na tablicach SMI, która stała dzisiaj koło mnie pod Auchan'em w Mikołowie :)

Pozdrawiam kierowcę czarnej Alfy kombi i srebrnej też..stały równo ze mną na światłach pod Auchan w Mikołowie..jedna po prawej,druga po lewej..niestety bez odzewu..:cool: a także widzianą pod pocztą czarną gtv..:)

Pozdrowienia dla kierownika grafitowej 156 końcówka rejestracji F580 za miła podróż z NH do Wieliczki w sobotę 08.08, pozdrowienia też dla czarnej 156 zaparkowanej przy domku w Czchowie nad jeziorem Rożnowskim w piątek 31.07, i pozdro dla bordowej 156(wszystkie sedan) stojącej pod Obi na Bora Komorowskiego(chyba ktoś tam pracuje?)

ja staram sie ciagle machac i mrugac jak jezdze 164 to jeszcze raz na jakis czas ktos odmachnie ale jak jade 155 to znikoma szansa na odzew dziwni ci ludzie

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 przy wyjeździe z Jaworzna, obaj łapki w gorę i jeszcze dla kierownika zielonej 156 w Chrzanowie, który trochę za bardzo wyjechał z lewej strony, musiałem trochę bardziej hamować, ale to zawsze swój chłop:D Dobrze, że się nic nie stało:) A najbardziej to moja mama była przerażona jak zobaczyła wysuwającą się Alfę:P

pozdrawiam kolege z czerwonej 156 SW na NOS tablicach ostróda jak sie nie myle spotkanego na ślasku w zabrzu ale kolega wiedział co i jak bo pozdrowił

To daniel156SW z forum,wiec napewno wie o co chodzi.

No to moje autko :) Dzisiaj?Machałem do bordowej 156 sw po lifcie na rondzie w Zabrzu przy wyjeździe na średnicówkę do Katowic to o to chodzi?:)

No ale to była twoja Bella? Bo w opisie masz Gtv/147 dla tego pytałem czy to ty :D Wczoraj od razu pojechałem na myjnie bo moja była jeszcze brudna po podróży :/

Pozdro dla kierownika pięknej czerwonej 33 z najpiękniej brzmiącym motorem 1,7 16V Boxer w Krakowie w okolicach Wawelu po 19 wczoraj.
Odmachane, krótki sprint no ale na Katowice skręcałem, więcej takich ludzi na drodze

Amortyzatory
Powrót