• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Machajcie i mrugajcie czarnej 156 na tablicach SBE .. :) ja wszystkim macham czesc ale no cos nie chca oddawac za bardzo ;/

Dzisiaj przed 8 na ul Bogucickiej w Katowicach stała srebrna 147po lift i jechała ciemna 156 SW.
Pozdrawiam ;]

Pozdrawiam oramkowaną 156 SL XXXXXX* stojącą pod Ikeą dziś około 10.30 :)

---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Oraz takze oramkowaną Gtv SZ XXXXA stojącą pod GWSH :)

Pozdrawiam czarną 147 lift, którą mijałem dziś rano na trasie Wolbrom - Olkusz.

pozdrawiam kierownika granatowej 156 SW widzaną na Katowickiej przy zjeździe na Real. Awaryjki dlugie byly :-)

Dzisiaj spotkalem kilka alf, ale wszyscy mieli gdzies moje pozdrawiania. Ale udalo mi sie za to wypatrzec zaparkowana oramkowaną145 na przeciwko wesolego miasteczka po godzinie 15 :)

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Dzisiaj po 19 jechała za mną przez chwile czerwona Giulietta chyba tablice WW... w pobliżu SCC. Pozdrawiam :)

pozdrawiom georga
który prawie mie skilowoł ( ducatym ) p;rawym pasem dzisioj rano na trasie kole auchan sosnowiec
zatitioł mi
i my uśmiechy wyminili
życza mu miłego dzionka bo jo już beł po szychcie i jechoł spokojnie do dom

Pozdrawiam kierowce pięknej 156 którego spotkałem wczoraj na mieście jadącego na klubowych ramkach;)

Pozdrowionka dla kierowcy srebrnej 156 SW blachy SO widzianej na rozdzieńskiego jak wracałem z Kato:)światełka były;)

Heheh pewnie to byłeś ty bo to jakoś przed 23:)Po ciemku jeesst srebrna hehehe Pozdrawiam

jak zwykle pozdrawiam stojącą Alfe 166 WE XXXXX na porcelanowej K-ce oraz oramkowaną 156 przejeżdżającą przez Kostuychne ( machałem z okna ).

a ja się dziś namachałem jak głupi, dobre kilkanaście razy, a odpowiedzi niestety zero:( no ale nie poddaje się zaraz dymam do gliwic i macham dalej!!!:D

dobrze pamiętam, że ktoś z alfaholików ma zielonego Nissana Z350 na tablicach SJZ ?
ostatnimi czasy dość często go widuję w pewnej ciemnej uliczce :P

Amortyzatory
Powrót