Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a Ja pozdrawim kierownika krwiście czerwonej 147 ( się przyglądał trochę) na rejestracjach chyba SK i czarnej Alfy GT spotkanych dzisiaj w okolicach swsz w Katowicach...
a taka mała prezentacja tego nissana w ładniejszej "sukience"a coś Ty robił w bagażniku tzn wiem, filmowałeś, ale po co?
tak powaznie to u mnie pod blokiem stałes(podjechałeś) za mna ja akurat wsiadałem z młoda do auta a Ty chyba też byłes z młodą tak gtv odjechałą za to do rumaków włoskich dołączyła 147 "patrzyłem" za Tobą ale bardziej sie skupiałeś na swojej partnerce hahahahmarshall gdzie za toba zaparkowalem w chorzowie? rany boskie chłopie-przecież trza było mówić, to bym ci bryke wypastowała tak poważnie to zmieniłeś autko?
pewno zepsutapozdr. dla 155 zaparkowanej pod fiatem kolo bramy osobowej drugi dzien z rzędu
pozdro dla ciemnej oramkowanej 147 widzianej dzis w wadowicach po godz 15. Łapki były![]()