Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę który dziś parkował swoją alfę 156 pod polinarem o godz 11.20

Pozdrawiam czerwona 147 SH, która dziś rano o 9.20 leciała Hajducka w kierunku centrum ja wjeżdżałem od ul. Bojowników.. z DTŚ.

pania w szampańskiej mito dzis spotkanej w gliwicach łapka była widac ze pani wie co i jak
czarna SLU widziana wczoraj w chorzowie zaparkowała za mna

Ostatnia edycja:
a Ja pozdrawim kierownika krwiście czerwonej 147 ( się przyglądał trochę) na rejestracjach chyba SK i czarnej Alfy GT spotkanych dzisiaj w okolicach swsz w Katowicach...

A staleś może pod akademia muzyczna w niedziele 155-tka? Bo jak tak to ta krwista alfa jest moja :) Pozdrawiam:)

Pozdrowienia dla kolegi z bordowej 156 widzianego dziś koło 14:20 w Zabrzu przy ul. Gdańskiej. Mrugałem, machalem ale bez rezultatu :(

marshall gdzie za toba zaparkowalem w chorzowie? rany boskie chłopie-przecież trza było mówić, to bym ci bryke wypastował;) a tak poważnie to zmieniłeś autko?

marshall gdzie za toba zaparkowalem w chorzowie? rany boskie chłopie-przecież trza było mówić, to bym ci bryke wypastował;) a tak poważnie to zmieniłeś autko?
tak powaznie to u mnie pod blokiem stałes(podjechałeś) za mna ja akurat wsiadałem z młoda do auta a Ty chyba też byłes z młodą tak gtv odjechałą za to do rumaków włoskich dołączyła 147 "patrzyłem" za Tobą ale bardziej sie skupiałeś na swojej partnerce hahahah

pozdr. dla 155 zaparkowanej pod fiatem kolo bramy osobowej:) drugi dzien z rzędu

Piotras, taka ciemna na SBL'u ? :) jak mi ktoś powie czyja to to ozłocę, jak ktoś śmiał w moim powiecie kupić 155 :(

Pozdrowienia dla grafitowej/czarnej 147 JTD która często stoi na ul.Składowej, forumowe ramki.

pozdr.dla kolegi[SM 47xxx] wymijanego w mysłowicach-wesołej na przejeżdzie kolejowym kolega chyba z forum albo sympatyk-łapki w góre

Pozdrawiam biednego kolegę ze srebrnej Alfy 147, który wracał do krakowa przez Igołomską w Krakowie około 16.
Biedny bo bardzo miał przód strzaskany, bez reflektora, chyba wgnieciony do środka, tak jakby kolega w lawetę wjechał.
Powodzenia przy naprawie.

Pozdrawiam kierowcę białej Giuletty na klubowych ramkach i nr ST ...... poruszającej się o godzinie 14.00 po zakładzie FAP na dziennych ledach. Normalnie auto marzenie.

Pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianej koło 11 na rondzie w Wadowicach (koło BP) pomachane, ale bez reakcji...
i czerwonej 145 koło której stałem na parkingu w Wadowicach (rynek).

Amortyzatory
Powrót