Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej Alfy 145 zaparkowanej pod salonem Kia w Zabrzu :)

to nie czasem twoja alfa mrugała do mojej srebrnej 156tki jakoś z tydzień temu na drodze koło makro w stronę reala? Jak tak to pozdrawiam :)

Dokładnie tak. Z tego co pamiętam co miałes antene CB z tyłu na klapie? :) Dobrze kojarze? Było to chyba w środe :D Pozdrawiam również :))

ja cb nie mam. z cb na klapie się buja jedna alfa po zabrzu, ale jej użytkownik chyba się tu nie pojawia. Tak czy siak skoro obydwoje mrugaliśmy to musieliśmy się faktycznie mijać :)

Do zobaczenia znowu
Wrzuć jakies fotki do profilu :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy 156 na blachach KOS dokładnie o godzinie 22:13 nie daleko stacji benzynowej w Bulowicach :)))Awaryjki były o bananie na twarzy nie wspomnę hehehe:)

a ja pozdrówka dla blondi w srebnej 166ce czestochowa przelocik w strone siewierza :):) ok 16 tej piątek

Lutraki nie przejmuj się, niestety co raz więcej baranów kupuje Nasze autka bo są tanie i nie kumają

Nie mówmy że ludzie którzy nie odmachują są baranami. Oni są poprostu JESZCZE nie świadomi :)

a ja chciałem pozdrowić kierownika Alfy na blachach KOS 18... co dzisiaj wyprzedzał mnie kiedy to byłem w bagażniku Focusa i filmowałem Infiniti o tutaj ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Z9hkxg6L5uc

a coś Ty robił w bagażniku tzn wiem, filmowałeś, ale po co? :D

Pozdrawiać nie mam kogo, zatankowałem do pełna i za szybko jeżdze aby widzieć cokolwiek jedzie z naprzeciwka :D hehehe a tak serio to pana z Mysłowic w Alfie 166 z Brzęczek któremu nie migam bo napewno nie jest w temacie ale pozdrawiam ;)

Oraz koledze z bloku z czerwonego Golfa III TDI (nie wiem ile koni, ale pewnie maŁo) który myślał że zablokuje moje wyprzedzanie go cisnąc w silnik ile fabryka dała..... hehe

a Ja pozdrawim kierownika krwiście czerwonej 147 ( się przyglądał trochę) na rejestracjach chyba SK i czarnej Alfy GT spotkanych dzisiaj w okolicach swsz w Katowicach...

Amortyzatory
Powrót