Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kolegi "Ludvigus" widzianego wczoraj i przedwczoraj na trasie z Łańcuta do Przeworska coś chyba ok.17:30 - jechałem z naprzeciwka zielonym Suzuki Jimny na KR..... dlatego nie mrugałem;P
Co jakiś czas Cie widzę po trasie więc jak przeczytasz to pewnie mrugnę następnym razem;)

ja dziś sporo Alf na trasie Lublin - Rzeszów widziałem, jednak nikogo na ramkach :(
Pozdrowienia dla białego Mito lecącego w strone Lublina, 156 lecącego za mna (czarna, brudna 166 :P) do rozjazdu Rzeszów - Sandomierz, oraz kilku 156 jadących w strone Lublina.
Ogolnie strasznie dużo 156 a bardzo mało 166 widze :(

Również pozdrawiam :)

A więc to Ty. Miałem wrażenie, że ta 147, którą widziałem, jest koloru złotawo oliwkowego, a Ty masz chyba srebrną? Chyba muszę się do okulisty na badanie przejść, bo coś ze wzrokiem nie tak :D

Tylko na spoty nie chce się od czasu do czasu zaglądnąć.
Mnie się chce i to bardzo. Ale terminy spotów za każdym razem ostatnio dla mnie beznadziejne i nie mam się jak zjawić... Już chyba ze trzy mnie ominęły!

A więc to Ty. Miałem wrażenie, że ta 147, którą widziałem, jest koloru złotawo oliwkowego, a Ty masz chyba srebrną? Chyba muszę się do okulisty na badanie przejść, bo coś ze wzrokiem nie tak :D
Moja nie jest srebrna, a właśnie złotawo oliwkowa (btw - nigdy nie wiedziałem jak to po polsku opisać, w oryginale jest to Grigio Platino Metalizatto), dokładnie taki kolor jak ta http://i32.tinypic.com/11sm1cg.jpg

Moja nie jest srebrna, a właśnie złotawo oliwkowa (btw - nigdy nie wiedziałem jak to po polsku opisać, w oryginale jest to Grigio Platino Metalizatto), dokładnie taki kolor jak ta http://i32.tinypic.com/11sm1cg.jpg[/QUOTE]

dokładnie, ciężko opisać ten kolor bo zmienia się w zależności jak patrzysz na auto :D dlatego jest zajebisty :D

No to wszystko się zgadza, z oczami wszystko ok ;)

Pozdro dla kierownika beżowej 159 na klubowych ramkach widzianego wczoraj na skrzyżowaniu koło zamku w Rzeszowie ;)

pozdrawiam granatową 156 na RRS z ramkami klubowymi, tylko nie pamiętam , która była to godzina, stała koło baru "smakosz" ;)

A ja wczoraj w okolicach Zawady widziałem 2 alfy, granatową 156 stojącą na przystanku oraz 147 lecącą na Dębice...ale obie Alfy bez ramek :(

Pozdrowienia dla czarnej 156 jak się nie mylę na blachach LPU ale ręki nie dam uciąć;D na trasie włodawa kołacze w granicach godziny 20 migałem awaryjnymi ale jako że byłeś schowany za samochodem zobaczyłem dopiero w ostatnim momencie.

Pozdrawiam kierownika i kierowniczkę srebrnej 156 (RZ ...) jadącej wczoraj około 14.00 na trasie Pilzno - Dębica. Chwilę jechałem przed wami ;)

Pozdrowienia dla Pani w czerwonym Mito widzianej na Rejtana dziś około14.30 też podnosiłem łapę ale nie wiem czy było widać przez te brudne szyby, mówię tu o moich szybach:)

Pozdro dla kierownika 159sw. Jechałem dziś ok 10:00 od zapory do Przemysłowej za Tobą :)

Pozdro dla kierownika czarnej? 147 RLA z ramkami klubowymi widzianego dziś po 12 w Woli Dalszej.

Pozdrowienia dla Pani w czerwonym Mito widzianej na Rejtana dziś około14.30 też podnosiłem łapę ale nie wiem czy było widać przez te brudne szyby, mówię tu o moich szybach:)

Nie było widać ręki, ale błysk zrozumienia na twarzy, owszem ;) Pozdrawiam

Dzisiaj na Felinie w Lublinie minąłem chyba 156 SW, ale nie jestem pewien, bo się zamyśliłem, a kierowca chyba mi machnął ręką. Odmachałem już do nikogo, bo mnie minął a ja się wtedy obudziłem ;)

No, to człowieki... jakbyście, w najbliższym czasie widzieli czarną 147 szorującą brzuszkiem po asfalcie z szerszym rozstawem osi na krakowskich numerach, to znaczy, że to ja się przemieszczam po waszych terenach... ;)

pozdrowienia dla Dominika (Ramzesa) i dziękuję za pomoc z komputerkiem ;)

A proszę bardzo :) i pozdrowienia Hubert również dla Ciebie.

pozdrawiam 156(9)? LTM na ramkach widzianą zaparkowaną pod Millenium Hall, pozdrawiam Kacpra Q4 zaparkowaną pod Nowym Światem i czarną(granatową) 166 2,4 jtd RDE bez ramek widzianą również w Millenium Hall ;)

Amortyzatory
Powrót