RRR
Nowy
a ja pozdrawiam 147 na ramkach widzianą w Sędziszowie, coprawda kierowcy nie bylo w samochodzie, bo jesli sie nie myle kupował lody, ale mam nadzieje że widział jak mrugałem awaryjnymi
(czarna 166)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
pozdrawiam 156(9)? LTM na ramkach widzianą zaparkowaną pod Millenium Hall, pozdrawiam Kacpra Q4 zaparkowaną pod Nowym Światem i czarną(granatową) 166 2,4 jtd RDE bez ramek widzianą również w Millenium Hall![]()
a ja pozdrawiam 147 na ramkach widzianą w Sędziszowie, coprawda kierowcy nie bylo w samochodzie, bo jesli sie nie myle kupował lody, ale mam nadzieje że widział jak mrugałem awaryjnymi(czarna 166)
A rónież pozdrawiam. Jechałem do kielc bo bratu poszła skrzynia w nissanie. A mówilem mu zeby kupil alfepozdrowienia dla kolegi pawełka809 za którym jechałem prawie cała drogę od tarnogrodu do krzeszowa.![]()
Pozdrowienia chyba dla kolegi Mekka27 widzianego wczoraj na krakowskiej zjeżdzającego pod CH Nowy Swiat ok. godz 18:30-19 jechałem za Toba brudnym zielonym Suzuki Jimny na blachach KR..... dlatego nie mrugałem![]()
również pozdrawiam...
Co ty się tak ostatnio innymi "autami" wozisz....![]()
Maciek jedziesz na spot do Tarnowa w niedziele??Pozdrawiam
ej fajna strona.Z tego powodu pozdrawiam wszystkie 156![]()