• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

a ja pozdrawiam 147 na ramkach widzianą w Sędziszowie, coprawda kierowcy nie bylo w samochodzie, bo jesli sie nie myle kupował lody, ale mam nadzieje że widział jak mrugałem awaryjnymi :) (czarna 166)

a ja pozdrawiam 147 na ramkach widzianą w Sędziszowie, coprawda kierowcy nie bylo w samochodzie, bo jesli sie nie myle kupował lody, ale mam nadzieje że widział jak mrugałem awaryjnymi :) (czarna 166)

Wszystko się zgadza;) Stałem po drugiej stronie drogi i widziałem awaryjne:D
Również pozdrawiam:)

A czy ktoś z klubowiczów woził się wczoraj po Woli Żarczyckiej, srebrną 156ką sedan z klubowymi ramkami?

Pozdrowienia chyba dla kolegi Mekka27 widzianego wczoraj na krakowskiej zjeżdzającego pod CH Nowy Swiat ok. godz 18:30-19 jechałem za Toba brudnym zielonym Suzuki Jimny na blachach KR..... dlatego nie mrugałem:P

Pozdrawiam srebrną 156 na wysokości komisu w Biłgo ok 8.00 :)
Ktoś z Forum?
Ładnie mi pomrugał i łapką pomachał :D

pozdrawiam granatową 156 SW na ramkach koło "Słoneczka" w Ropczycach jakieś 20 minut temu :) Kierownik lekko zmęczony chyba był :)

Pozdrawiam kierownika zielonej 166 RZE GP92 który dziś przejeżdżał koło mojego domu;)

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej(?) 156 SW RZE z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj między Łukawcem a Łąką. przy wiadukcie na budowanej autostradzie przed godziną 14.

Pozdrowienia chyba dla kolegi Mekka27 widzianego wczoraj na krakowskiej zjeżdzającego pod CH Nowy Swiat ok. godz 18:30-19 jechałem za Toba brudnym zielonym Suzuki Jimny na blachach KR..... dlatego nie mrugałem
tongue.png

;) również pozdrawiam...

Co ty się tak ostatnio innymi "autami" wozisz.... :P

;) również pozdrawiam...

Co ty się tak ostatnio innymi "autami" wozisz.... :P

Na co dzień wół roboczy czyli Suzuki, a Alfa mi teraz służy jako pojazd weekendowy do jazd rekreacyjnych;D

Widziałem, że tylna wycieraczka Ci się z tyłu zatarła, a ja ostatnio u siebie się z nią uporałem i naprawiłem, teraz śmiga przy ściaganiu wody rzuca na boki ze ludzi na chodniku można chlapać:D

15:30 Gora św.Marcina.Chesz to z nami sie zabierz z Dębicy.Oj tam żona.Kupisz jej kwiaty i bedzie po sprawie.Tez chyba musisz miec czas dla siebie i kolegow z forum;)

Maćku pozdrawiam Cię :) już mi było głupio tak jechać za Tobą, żebyś nie pomyślał, że Cię śledzę, ale jechałem tylko do domu :D kolorek masz zajebisty :)

Amortyzatory
Powrót