kini007
Nowy
Dziś najpierw na powstańców warszawy w Rzeszowie 156 z anteną od cb , auto w kolorze ciemno szarym(?) , potem ten sam pojazd na podkarpackiej, machnięte
czyżby to WaWer
? fura miała klubowe ramki 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To moja.Również pozdrawiam.Pozdrowienia dla czarnej 156 v6 na klubowych ramkach. Widziana dzisiaj przed wjazdem na autostrade A4. Rejestracja LLE bodajze
Dziś najpierw na powstańców warszawy w Rzeszowie 156 z anteną od cb , auto w kolorze ciemno szarym(?) , potem ten sam pojazd na podkarpackiej, machnięteczyżby to WaWer
? fura miała klubowe ramki
![]()
To moja.Również pozdrawiam.
Tyle alf widziałem pozdrawiałem i nic
A tu jednak jeden klubowicz mnie widział.
Stałeś za mną?Przy wjeżdzie?
przyznać się kto z LKARu sprzedał 166ke do Gorzowa?musze wizytówke mu podrzucić żeby ramki zmienił hehe
![]()
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej Alfy 166 widzianej w Zamościu ok 14.30, przy wyjeździe na Biłgoraj (na 90% miała klubowe ramki) no i kilkanaście Alf na trasie Krosno-Lublin-Chełm-Zamość, które mijałem wynik odmachania= 0 :/