peteja_43
Nowy
bija to pozdrawiamkurde...a ja mieszkam w takim miejscu, ze mnie nikt nie pozdrawia bo ma wogole nie po drodze![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
bija to pozdrawiamkurde...a ja mieszkam w takim miejscu, ze mnie nikt nie pozdrawia bo ma wogole nie po drodze![]()
ja dzisaj po 17 na rejtana widzialem szara/grafitowa alfe 156 sw z przyciemnionymi szybami z malowanym lewym tylnym nadkolem rej RZ 2... C
ladna pogoda wiec bylem nozkami i nie mialem jak migac![]()
wcześniej widywałem twoją alfę w rynku a teraz już tam nie stoi,zmieniłaś może pracę?
ahaJa to, błotnik spaszczony niestety przez poprzedniego własciciela. Pozdroo
to tez zamieszkaj w rymanowie albo iwoniczutakiej to dobrze, na wakacjach caly czas, odpoczywa w sanatorium.