• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

;D 156 widziane na trasie do jasionki ( tak jakby dolotówka do lotniska ) . Odmigane ;D pozdrawiam :)

ja dzisaj po 17 na rejtana widzialem szara/grafitowa alfe 156 sw z przyciemnionymi szybami z malowanym lewym tylnym nadkolem rej RZ 2... C
ladna pogoda wiec bylem nozkami i nie mialem jak migac:P

Ja to :P , błotnik spaszczony niestety przez poprzedniego własciciela. Pozdroo

Ja to :P , błotnik spaszczony niestety przez poprzedniego własciciela. Pozdroo
aha :D przez pasy przechodzilem a Ty stales na swiatlach
kiedys chyba kolo cukierni na miodowej widzialem Twoja albo podobna 156 tez taki kolor i tez chyba z RZ.. C ale nie pamietam czy miala szyby przyciemnione
pozdro

ma 4 łapy wielką mordę problem ze ślinotokiem i nie jest kudłaty...tylko brzydki bo to bullterrier :D

ja bym to wolala obrocic nie na wyglad ale na charakter :P i tu sie zgodze z tym kramem :D:D

mam rozumiec ze Stefan odstrasza wyglada ale przyciaga charakterem ?? :D

cos w tym stylu...jutro go ze soba nie zabiore, bo jest jeszcze troszke niesmialy...a niesmiale i strachliwe psy lubia ugryzc...i tu zaczyna sie problem z bullem :P pani ugryzie a piesek rozszarpie :D

dobra skonczmy ten temat bo schodzi na zly tor jak zaczynamy mowic o gryzieniu i rozszarpywaniu.

pozdro dla bardzo ladnej czerwonej? 155, rejestracja RRS widywanej ostatnio w miescowosci Brzeznica kolo Debicy

pozdro dla srebrnej 166 widzianej dziś na lubelskiej w Rzeszowie jak wyjeżdżała z shella w stronę Niska:)

Amortyzatory
Powrót