Widziany / widziana

Pozdro dla Sportinga! Minąłeś mnie koło szpitala im. Świętej Rodziny w Rudnej jak jechałem sobie na rowerku przed 18 :)

Dzięki za alfaholikowe wizytówki za wycieraczką - dziś pod Tesco w Mielcu ;)

- - - Updated - - -

Tak jakoś się złożyło, że tak :D
To może Ty jakiś tydzień temu albo dwa przyglądałeś się mi przy rondzie z wylotem na 19-kę w Rzeszowie? Oczywiście z umundurowanej 159-ki :D A Twoją AR widuję często pod Graffiką.

Dzięki za alfaholikowe wizytówki za wycieraczką - dziś pod Tesco w Mielcu ;)

- - - Updated - - -

To może Ty jakiś tydzień temu albo dwa przyglądałeś się mi przy rondzie z wylotem na 19-kę w Rzeszowie? Oczywiście z umundurowanej 159-ki :D A Twoją AR widuję często pod Graffiką.

zawsze patrze za alficzkami klubowymi tylko nie raz tyle ich jedzie ze nie jestem w stanie zapamietać wszystkich :D:D więc mogłem to być ja :D

pozdrowienia dla Maćka widzianego dzisiaj przy wylocie z Rzeszowa ok. 13. siedziałem w czerwonej corolli jako pasażer więc pewnie nie widziałeś łapki;)
pozdrowienia jeszcze dla Państwa C w czerwonym Mito widzianych jak policyjna 159 na sygnale Was mijała oraz dla Andrzeja widzianego przed chwilą :)

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla Maćka widzianego dzisiaj przy wylocie z Rzeszowa ok. 13. siedziałem w czerwonej corolli jako pasażer więc pewnie nie widziałeś łapki;)
pozdrowienia jeszcze dla Państwa C w czerwonym Mito widzianych jak policyjna 159 na sygnale Was mijała oraz dla Andrzeja widzianego przed chwilą :)

Masz rację nie widziałem, ale za to odpozdrowiłem wiadomo, gdze, kiedy i w jakich okolicznościach:D

Pozdro dla Huberta, mijanego w Brzeźnicy ok 17.
Ps. O jakim Andrzeju pisałeś wcześniej? Chyba nie o mnie, raczej nie mieliśmy przyjemności spotkania na drodze wcześniej?

Pozdro dla Huberta, mijanego w Brzeźnicy ok 17.
Ps. O jakim Andrzeju pisałeś wcześniej? Chyba nie o mnie, raczej nie mieliśmy przyjemności spotkania na drodze wcześniej?

o Tobie, post napisany wczoraj ale edytowany dzisiaj :) więc pokazuje datę wczorajszą :)

"Również pozdrawiam, widzę że na tej trasie to już regularnie się spotykamy."

no w sumie co tydzień mniej więcej o tej samej porze :)

czerwona GTV na RDE widziana dzis kolo Parku Jordanowskiego na krzyzowce obok Lotosu.Pojechala w strone Lidla ok.godz.12.Pozniej ok.17 czarna GTV pod Frazzesem na Kolejowej(ta jest mi znana bo stoi czesto pod Terry na Jana Pawła

Dziękujemy i nawzajem :) Tą 159kę prawie zawałem przepłaciłam, myślałam, że za mną jadą, bo trochę pocinałam po obwodnicy ;) Wszystkie bluzki, które mogłabym sobie kupić za ten mandat stanęły mi jednocześnie przed oczyma ;)

Amortyzatory
Powrót