Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak jakoś się złożyło, że tak![]()
to dobrze ludzie mowili ze tu jakas szycha z policji mieszka
- - - Updated - - -
pozdrawiam malego widzanego przed chwila kolo szkoly
Pozdro dla kierownika z szarej AR 159 SW widzianej dzisiaj na serpentynach w ZagórzuNie zdążyłem odmachać
![]()
Zlota to ona raczej nie bylaon ma coś w złota
szycha hehe prosze Cięrównież pozdrawiam , trzeba kiedyś w końcu zrobić tego spota pod kościołem
![]()
Pozdro dla kierownika z szarej AR 159 SW widzianej dzisiaj na serpentynach w ZagórzuNie zdążyłem odmachać
![]()
To może Ty jakiś tydzień temu albo dwa przyglądałeś się mi przy rondzie z wylotem na 19-kę w Rzeszowie? Oczywiście z umundurowanej 159-kiTak jakoś się złożyło, że tak![]()
Dzięki za alfaholikowe wizytówki za wycieraczką - dziś pod Tesco w Mielcu
- - - Updated - - -
To może Ty jakiś tydzień temu albo dwa przyglądałeś się mi przy rondzie z wylotem na 19-kę w Rzeszowie? Oczywiście z umundurowanej 159-kiA Twoją AR widuję często pod Graffiką.
pozdrowienia dla Maćka widzianego dzisiaj przy wylocie z Rzeszowa ok. 13. siedziałem w czerwonej corolli jako pasażer więc pewnie nie widziałeś łapki
pozdrowienia jeszcze dla Państwa C w czerwonym Mito widzianych jak policyjna 159 na sygnale Was mijała oraz dla Andrzeja widzianego przed chwilą![]()
Pozdro dla Huberta, mijanego w Brzeźnicy ok 17.
Ps. O jakim Andrzeju pisałeś wcześniej? Chyba nie o mnie, raczej nie mieliśmy przyjemności spotkania na drodze wcześniej?
pozdrowienia jeszcze dla Państwa C w czerwonym Mito widzianych jak policyjna 159 na sygnale Was mijała oraz dla Andrzeja widzianego przed chwilą![]()