Widziany / widziana

Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi ale rozumiem, że wybrałem niewłaściwą drogę.
Pzdr.

Pozdrowienia dla Kolegi na blachach WW (o ile się nie mylę) na trasie Hrubieszów Chełm wczoraj w okolicach godziny 11. Widziałem jak odmachałeś przez otwarte okno:D

Hubert nie stales przypadkiem we wtorek pod Jubilatka na Piłsudskiego ok.godz.19 ??
przypadkiem nie stałem, to było zamierzone :P od poniedziałku widzę Twoją Alfe pod W4 :P tylko Ciebie nigdy nie mogę spotkać :P wypatruj dzisiaj około 17.35 - 17.40 bd Ci machał :D

Monster (Bartek) czy my sie dzis nie minelismy na skrzyzowaniu obok Dezako??Ja skrecalem od strony miasta na sloneczna,a Ty dojezdzales do skrzyzowania.Nie widzialem ramek wiec nie mrugalem ani nie podnosilem reki.Widzialem ze masz bananowa skore i przyciemnione szyby ze prawie nic nie bylo widac kto prowadzi.Jak cos to Pozdrawiam

Czarny, to byłem ja :) Prawie wszystko się zgadza, tylko szybki nie przyciemnione. Poznałem forumowy samochód ale póki co jestem nowy wśród Alfistów i dlatego nie mrugnąłem :) Wracałem od Ramzesa i Pana Janusza bo walczymy z checkiem. Pozdrawiam :)

ladna ta Twoja alficzka.No ja mam rzut beretem do Ramziego i Janusza:D

- - - Updated - - -

aha Pozdrawiam sm00q-a ktorego alficzke widzialem pod Kauflandem ok.godz.18.Chcialem stanac obok ale nie bylo miejsca.Widze ze wrzuciles podwojnego ultera.Piekna jest i jak zawsze czysciutka

Czarna 156 SW z diabełkiem i policjantem za szybką to żona M. ;) z resztą M. jechał za mną białym Peugotem Partnerem :D a żona piotra_C na czerwonym w Obrońców.... nie ładnie ;D

Cóż, może i nieładnie, ale po co tak zaraz skarżyć wszystkim? :P :)

Pozdrawiam Alfaholika spotkanego w Chojnicach, reakcja była, ale wątpię, że zajrzy na podkarpackie forum :(

Czarny, to byłem ja :) Prawie wszystko się zgadza, tylko szybki nie przyciemnione. Poznałem forumowy samochód ale póki co jestem nowy wśród Alfistów i dlatego nie mrugnąłem :) Wracałem od Ramzesa i Pana Janusza bo walczymy z checkiem. Pozdrawiam :)

No własnie, w sobote 0 12:45 widziany Monster u mnie pod blokiem w celu diagnozy :D

pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW ramki (chyba ) były rej RZE lub RZ widzianego gdzieś w okolicach Tarnowa (chyba) około 19.30 w sobotę :)

pozdrowienia dla srebrnej alfy na ramkach, która zaparkowana była na parkingu dla gości pod firma Goodrich
ale kierownika nie widziałem :) jakiś pracownik może ?

Ostatnia edycja:
No własnie, w sobote 0 12:45 widziany Monster u mnie pod blokiem w celu diagnozy

Oraz w celu poprawienia żarówki :laugh:
Dzisiaj zaczęło mi coś w zawieszeniu stukać przy ruszaniu i ostrych zakrętach. Janusz robi też takie rzeczy?

U nas w mieście jest tyle Alf, że ciężko to spamiętać i pozdrawiać na forum :D

pozdrowienia dla Piotrka upolowanego dzisiaj gdy podjeżdżał z Małżonką :)

Pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy 156 SW RLA z ramkami klubowymi widzianego wczoraj na przejeździe kolejowym w Łańcucie i kierownika czarnej 156 na rzeszowskich blachach z czerwonym emblematem z przodu który mnie przepuścił jak pchałem wózek z Castoramy na parking :)

Amortyzatory
Powrót