Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na RLS(bez ramek) ktorego wpuscilem przed siebie i jechal chwile przedemna na parkingu pod Millenium Hall(mialem ochote tak za nim pokrazyc tylko dostalem opierdziel) oraz na powrocie czarna 159 SW ze srebrnymi relami mknaca w strone Rzeszowa-jakies 40 minut temu w okolicy Klęczan-wydaje mi sie ze to 2.4 JTD RRS ktorego widzialem na tygodniu pod Dakolem w Debicy.Pozdrawiam jeszcze inne alfy ktore widzialem-w Rzeszowie ciemna chyba grafitowa 147 chyba na felgach TI(na swiatlach kolo nowego mostu/zamku) i bordowa 156 rowniez na parkingu pod Millenium
hehe, pozdrowionka. Gdzie stała? Klonowa? Przyjeżdżam tam do rodziców, często jestem. Jak widzisz, to dzwoń pod 39 lub 41.srebrna 166 WF ... widziana na osiedlu "Borek" pod Lublinem - rameczki były...szkoda, że kierowcy brak![]()
Mogłem jechać przez Krakowską koło Shella i Dojazd Staroniwa, ale Legionów nie bardzo. Mimo wszystko dzięki i wzajemnieciemnej 166(Marcnow?)
pozdrowienia dla Maćka, którego Alfa stała około 15.45 na parkingu pod kościółkiem![]()
ps. poluje na takie fele jak masz <3
powiem Ci, że te mi tak ooo się widząmoja stała tam bo na meczu byłem i czekała, aż wrócę
heh
![]()