• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

W niedzielę widziałem w drodze do Nałęczowa 159, kierowca machnął, ale ja siedziałem na siedzeniu pasażera po ciężkiej weselnej nocy, nie zdążyłem nawet pomyśleć :) Pozdrawiam.

- - - Updated - - -

156.

Pozdrowienia dla własciciela dwulitrowej 156 na podrzeszowskich blachach z klubowymi ramkami w kolorze cosmo blu stojacej dziś u Lecha z Borku no i srebrnej (?) 166 ale nie zwróciłem uwagi na tablice.

pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na RLS(bez ramek) ktorego wpuscilem przed siebie i jechal chwile przedemna na parkingu pod Millenium Hall(mialem ochote tak za nim pokrazyc tylko dostalem opierdziel:)) oraz na powrocie czarna 159 SW ze srebrnymi relami mknaca w strone Rzeszowa-jakies 40 minut temu w okolicy Klęczan-wydaje mi sie ze to 2.4 JTD RRS ktorego widzialem na tygodniu pod Dakolem w Debicy.Pozdrawiam jeszcze inne alfy ktore widzialem-w Rzeszowie ciemna chyba grafitowa 147 chyba na felgach TI(na swiatlach kolo nowego mostu/zamku) i bordowa 156 rowniez na parkingu pod Millenium

pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na RLS(bez ramek) ktorego wpuscilem przed siebie i jechal chwile przedemna na parkingu pod Millenium Hall(mialem ochote tak za nim pokrazyc tylko dostalem opierdziel:)) oraz na powrocie czarna 159 SW ze srebrnymi relami mknaca w strone Rzeszowa-jakies 40 minut temu w okolicy Klęczan-wydaje mi sie ze to 2.4 JTD RRS ktorego widzialem na tygodniu pod Dakolem w Debicy.Pozdrawiam jeszcze inne alfy ktore widzialem-w Rzeszowie ciemna chyba grafitowa 147 chyba na felgach TI(na swiatlach kolo nowego mostu/zamku) i bordowa 156 rowniez na parkingu pod Millenium

Ja pozdrawiam Ciebie, bo też Cie widziałem pod Millenium i tą 159 RLS również;P

Dzisiaj pozdrawiam kierowników: 145 w Niechobrzu, ciemnej 166(Marcnow?) na ul Legionów w Rz, czarna 156 na szopena i czarna 155 na sobieskiego koło urzędu wojewódzkiego. Wszystkie oramkowane.

SŁOWIK to byłem ja ;) dojechales mnie szybko , wczesniej widzialem jak wyprzedales autka z tylu wiec przyredukowałem hehe pozdrawiam i do kolejnego ;)

Pozdrawiam wlasciciela 159 SW 1,9 z ramkami klubowymi w kremowym kolorze albo jakims takim. Nie jestem pewien bo był już zmrok.
STała zaparkowana pod Tesco w Bilgoraju w srode gdzies koło 19.

Pozdro równiez dla własciciela czarnej 156 SW ti na tablicach z Austrii lub Szwajcarii widzianej wieczorkiem w Biłgoraju.
Powodzenia w sprzedaży. Zacnie wygląda :)

pozdrowienia dla Maćka, którego Alfa stała około 15.45 na parkingu pod kościółkiem :)

ps. poluje na takie fele jak masz <3

pozdrowienia dla Maćka, którego Alfa stała około 15.45 na parkingu pod kościółkiem :)

ps. poluje na takie fele jak masz <3

Do twojej lepiej pasuje wzór inny tzn taki jak np. w tej aukcji:

http://allegro.pl/alfa-romeo-felga-felgi-z-oponami-17-aluminiowe-i2500198410.html

W tym rozmiarze ten wzór na 147 jak dla mnie miażdzy cy..... :)

Żeby nie było OT również pozdrawiam, a Ciebie widziałem coś po 16 chyba jak koło stadionu Twoja bella stała:P

powiem Ci, że te mi tak ooo się widzą :P moja stała tam bo na meczu byłem i czekała, aż wrócę :D heh :)

Pozdrowienia dla towarzystwa z niebieskiej 156 1.9 jtd spotkanego dzisiaj przed 18 na Krakowskiej w Rzeszowie. Stałem za Wami chwilę na światłach, machałem, mrugałem i w końcu zostałem dostrzeżony :) Danielloo to Ty? Czy już nowy właściciel?

Witam witam!!! Również pozdrawiam!!! Zagadaliśmy się z żoną!!! tak tak to jeszcze ja!!! strasznie ciężko sprzedać alfę !!! a tak chcielibyśmy nową!!! ale z tą tez masę wspomnień związanych bo nigdy nas nie zawiodła!!!

pozdrawiam czarną 166 widzianą dzisiaj w rzeszowie tuż przed 9 koło stadionu resovii ;) machnąłem, ale już chyba nie widziałeś :)

Amortyzatory
Powrót