Widziany / widziana

Ramzi musisz podwórko od sąsiada pożyczyć co by się wszystkie zmieścily :)

to na ktora mozna sie zabukowac na wizyte? jak mozna to w miare wczesna pora by mnie interesowala

Pozdro dla kierowcy czarnej 155, który sprzedawał truskawki w Tarnobrzegu, pod wiaduktem na wylocie na Warszawe.

W Putkowie-Os u Ramzesa. Jak skręcisz na góre śmiercie to żółty dom po lewej stronie 3 albo 4 chyba.

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 RLA... za którym jechałem dziś w Krzemienicy.
P.S. kopcisz jak lokomotywa ;)

Serdeczne pozdrowienia dla kolegi Kodaka (prawdopodobnie współorganizatora) widzianego dzisiaj na Zlocie Aut zabytkowych i kolekcjonerskich w Biłgoraju! Oraz stałych znajomych: Kamo, Tomi, Qki, Ania i Izka! Buźka

Serdeczne pozdrowienia dla kolegi Kodaka (prawdopodobnie współorganizatora) widzianego dzisiaj na Zlocie Aut zabytkowych i kolekcjonerskich w Biłgoraju! Oraz stałych znajomych: Kamo, Tomi, Qki, Ania i Izka! Buźka
Z tym współorganizatorem to z deka przesada :) ale faktycznie za rok za to trzeba się będzie wziąć osobiście i troche inaczej to zorganizować i poprowadzić :) A, Nika jak tam się czułaś w roli sędziego ;) pogratulować funkcji :D pozdrawiam

Pozdrowienia dla wszystkich z którymi się wczoraj mijałem między 13 a 15:30 na trasie Kraków - Rzeszów :) Choć tylko w dwóch przypadkach od 156 widziałem odzew ale trudno :)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 o ile się nie mylę na blachach WW od czerwonej 147:D widzianej wczoraj koło 14 na moście w kołaczach. Odmachane:D

Pozdrowienia dla wszystkich z którymi się wczoraj mijałem między 13 a 15:30 na trasie Kraków - Rzeszów :) Choć tylko w dwóch przypadkach od 156 widziałem odzew ale trudno :)

czyzby kolega z czarnego Miciaka albo Julki?

kolega Kodak na zlocie zabytkow w Biłgoraju oraz Nika Oki Kamo i Ania

a izka tez sie produkowala razem z nika hehe :)

Amortyzatory
Powrót