• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Tak chce ... chce ... chce :crazy_pilot:A co tam wogóle można jeszcze pozmieniac ? :D
Można jeszcze ciągnąć w górę. Tylko wcześniej muszę opanować dymienie. A to trochę obliczen wymaga.
A.. własnie jak z dymem u Ciebie teraz ?

Lajtowo :) ... W Twoim wykonaniu nie może byc inaczej... Chyba Ramzi trochę na Off Topa zeszliśmy :P ... Także żeby nie było ... Pozdrowienia dla Ciebie :)

Pozdro ! :) i do zobaczenia i nie robimy obory z porządnej stajni :offtopic:Znaczy się nie Offtopujemy :D

Pozdrowienia dla Wito widzianego u mnie pod blokiem, gdzie dłubalismy w sterowniku, pozdrowienia dla Piotra - Czarnego - zwiniętego podczas jazd próbnych spod Dakol-u, gdzie wracał sobie radośnie piechotką z pracy :)
Wito chyba happy teraz po modziei to praktycznie bezdymnym :D

ja rowniez pozdrawiam i dzieki za podwozke.Milo zakonczylem dzien w pieknej Alfie kolegi Wita:)

Pozdrawiam Wszystkich :D QQlek jak zjedziesz do Pustkowa to dajta znaka zrobima spota :)

pozdro dla kierownika szarej 159 RRS widzianej dzisiaj w Debicy, kolega mrugnal z zaskoczenia, zdarzylem tylko lapke podniesc bo nie spodziewalem sie ze ktos poza "star gwardia" jeszcze macha/mruga

greetings dla kierownika zielonej 156 na RNI za którym, godzine temu jechałem w Biłgoraju ulicami kościuszki, bankową i boh. monte cassino

pozdro dla kierownika szarej 159 RRS widzianej dzisiaj w Debicy, kolega mrugnal z zaskoczenia, zdarzylem tylko lapke podniesc bo nie spodziewalem sie ze ktos poza "star gwardia" jeszcze macha/mruga

szary sedan Pawel??Tez widzialem dzis ok.9 niedaleko Urzedu Skarbowego na Kolejowej.

A ja pozdrawiam Wita widzianego dzisiaj za Pilznem :).... Mało nie zaparkował Alficzką w tyle innego drajwera :)

QQlek, robimy spontona wraz z Vito u mnie w garażu (Pustków) w sobote ok 13-14 ? :D

Pozdrowienia dla kolegi w szarej 147 RSA na ramkach klubowych widzianego wczoraj w Sanoku na przeciwko banku WBK ja z niego wychodziłem więc na piechotę.

A ja pozdrawiam Wita widzianego dzisiaj za Pilznem :).... Mało nie zaparkował Alficzką w tyle innego drajwera :)

Pozdro :D Oj tam oj tam nawet abs sie nie włączył, opony nie piszczaly i jeszcze z 5 metrów zostało. Chyba musze isc do okulisty bo cos slabo ostatnio widze :P

za szybko teraz jezdzisz, musze Ci w modzie moc obciąć :D

Ramzi a ja znowu poduche aktywowalem - poratujesz ?

Amortyzatory
Powrót